WONDERFALL

12.10.2017

Long time no see, bloggie. Päätinpäs verestellä koneella istumisen taitoja ja tehdä syksyyn asuja fiilispohjalta. Nyt tuli 2 sellaista asua, jotka voisi minun vaatehuoneestani löytyä. Otin oikeastaan inspistä vähän omasta pukeutumisesta, en pläräillyt syksyn trendiartikkeleita läpi. Asut kokosin Espritin naistenmallistosta. Nooh mitäs täältä löytyy?

Ensinnäkin rakastan harmaata värinä yli kaiken. Vaatekaapissa mulla ei myöskään värejä kummemmin näe, vakiopukeutuminen menee mustan, harmaan ja valkoisen linjoilla. Mulla on tällä hetkellä harmaat hiuksetkin, niin kaikki rimmaa! Yllä muutama vaatekappale, joista vastaavia löytyy multa ja käytän niitä tosi usein. Musta siisti takki syksyyn, no totta kai. Tyylikäs, käy sekä kouluun että vapaa-ajalle ja joko rennompiin tai juhlavampiin asuihin. 

Musta nahkareppu mulla on 2 vuotta ollu tiiviissä käytössä. Ostin sen aikoinaan Espanjassa Primarkista ja nyt se viime viikolla hajosi! Pitää varmaan tilailla tommonen sitten. Nahkareput on tyylikkäitä ja yllättävän tilaihmeitä. Ja vesisateen kestäviä.

Mustat farkut. Pick an outfit ja aina siihen sopii mustat housut. Kengiksi syksyllä on hyvä ottaa jo suht lämpimät nilkkurit, tuolla alkaa olla jo aika märkää ja viileätä keliä kuitenkin. Olen koittanut opetella myös korollisten nilkkurien käyttöä päivittäin. Harmaa suuri puuvillainen ihan simppeli kaulahuivi on mulla kans joka päivä tuolla ulkosalla kaulassa.

Viimenen silaus - kello että tietää paljonko on myöhässä luennolta. 

Sitten vähän rennompaan osastoon. Tykkään katumuodista ja olen aina tykännyt, ja nyt on monessa paikassa näkynyt maastonvihreitä takkeja, joissa on merkkejä yksityiskohtina. Muissakin vaatekappaleissa ja kengissä kirjailu tai merkit on aika yleisiä mutta kivoja yksityiskohtia. 

Ja tämän mää lunttasin syksyn trendeistä: punamusta ruutu ja skottiruutu on taas muodissa. Punamustat flanellit mulla näkee sillon tällön lanteilla solmittuna, mutta skottiruutuun en ikinä koske. En ole koskaan tykännyt! Espritin sivuilla näin tuon pitkän punamustaruutuisen paidan, ja siis i-ha-na. Sitä voisi yhdistellä niin monella tavalla, heittää nahkatakin päälle tai pitää mekkona...

Kumman asuista mieluummin pukisit päälle? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kun postasit pitkästä aikaa <3 Mun suosikki noista kahdesta asusta on toi jälkimmäinen. Tykkään pukeutua rennosti, ja tossa asussa on just mun suosikkivärejä ja muitaki juttuja (esim printti-teepparit on rakkautta).

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda ♥ Jospa tästä tämä kirjottelu taas tihentyisi :)

   Poista
 2. Oi jee, you're back! :) Laittelehan kuulumispostausta tulille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee täällä olen ♥ Kuulumiset voipi olla aika negatiivisiakin osin enkä tiedä pystynkö kirjottelemaan vielä, mutta ehkä alan taas bloggailemaan aktiivisemmin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥