ART

18.3.2017

Tammi-helmikuussa kipeänä ollessa tuli tosiaan aika paljon piirreltyä ja maalattua. Tästä linkistä löydät silloin tehdyt lyijykynätyöt. Tein kuitenkin tusseilla ja vesiväreillä kaikkea kivaa myös, olenhan pienenä akvarellimaalausta ja tussausta harrastanut. Akvarellivärit ovat siis laadukkaita vesivärejä, mutta mun oma paletti sattuu olemaan porukoilla parin sada kilsan päässä, joten kävin ostamassa jostain marketista parin euron paletin. Se on ihan surkea, mistään ei löydy edes koulussa käytettäviä vesivärejä! Nekin ovat parempia ja pigmenttisempiä. Mutta ei auta, taiteilija osaa soveltaa.

Yllä olevat ruusut ja rukousnauhat suunnittelin tatuoinniksi, jonka Pete tekee tutulleen. Alla olevan pullohommelin tein jo joululomalla, mutta menkööt tässä samassa. Sekä edellisiä lyijykynätöitä että näitä tussauksia olen koittanut tehdä monella eri tyylillä, joita en ole ennen kokeillut. Piirtelen aina realistisesti, mutta olen kokeillut söhräystekniikkaa ja erilaisia tyylejä. Kiva opetella jotain uutta.


Yllä ja alla olevat vesivärityöt lähetin postissa ukille ja mummolle. Ukki on ollut jääkiekkoilija Oulun Kärpissä ja perustanut joukkueen Kiuruvedelle, joten tein maskin avulla ja roiskimalla jääkiekkoilijan. Mummolla on kesäisin ihana puutarha, joten tein yksinkertaisen kukkatyön, josta itekin tykkään tosi paljon! Tuli tässä mieleen, että voisin alkaa tehdä toivomuksista "tilaustyönä" lyijykynä-, tussi- tai vesiväritöitä. Haluatko taulun, tatuointisuunnitelman, persoonallisen kortin tai kasvokuvan? Ehdota mitä vaan niin mielelläni piirtelen jotain valmiita ideoita! :)

4 kommenttia:

 1. Oi vau, oot kyllä tosi taitava!! Ois kiva nähä jatkossaki täällä blogissa sun piirroksia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini <3 Joo tottakai laitan lisää! Aina sitä mukaa kun tulee piirreltyä :)

   Poista
 2. Moikka, suunnitteletko tatuiointeja?:) olisin kiinnostunut jos näin on.

  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä! Olen suunnittellut tatuointeja itselleni ja muille asiakkaille, avomieheni kun tekee tatuointeja niin hänen asiakkailleen olen suunnittelut. Minkäslaista tatuointia sinulla olisi mielessä? Laittele mulle vaikka facebookissa viestiä, Annika Jauhiainen, niin saadaan chätissä vaihdettua kuulumisia paemmin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥