INSPIRATION B4 CHRISTMAS

30.11.2016

Joulukuu alkaa ja joulukalenteria on availtu jo tovi. Olen todella jouluihminen, mutta en tykkää hössöttää siitä koko talvea kuitenkaan. Juuri äsken tosin hörppäsin glögit ja piparit, mutta en kaiva joulukoristeita esille ennen jouluaaton viikkoa. Joskus hankin joululahjoja jo marraskuun lopulla, mutta tykkään virittäytyä tunnelmaan vasta joulun lähestyessä. Tämä odotus on aina myös inspiroivaa, niin keräsin taas kolme asua, joita kaikki tarvitsevat ennen joulua - arkiasun, pikkujouluasun ja joulun pyhille oloasun. Kävin jo fiilistelemässä joulua viime vuoden joulupostauksesta.
Olen nykyään mukavuudenhaluinen asujen suhteen. Lämpimyys, tyyli ja klassisuus on tällä hetkellä aika lailla mielessä vaatekomerossa pyöriessä. Tykkään myös katutyylistä, varsinkin tanssireeneihin vaatteita valitessa. Mun lemppariväri on harmaa, varsinkin meleerattu harmaa ja neuleet, joissa harmaa ei ole tasainen. Olen pari talvea nyt käyttänyt myös pitkiä neuleita, ne pitää hyvin lämpimänä ja käy oikeastaan mihin asuun vaan. Yksinkertainen asu ja kimaltavat yksityiskohdat, bueno.

Pikkujouluja tulee ja menee - oli se kavereiden tai työporukoiden kanssa. Minulla on tiedossa jo molempien työpaikkojen pikkujoulut ja eiköhän siihen vielä jotain suunnitelmia kavereiden kanssa ilmaannu. Vaatekriisit on karmeimmillaan varmaan juuri pikkujoulujen aikaan, siksi on hyvä olla yksi luottoasu, johon voi turvautua tilanteessa kuin tilanteessa. Tällaista asua en tosin vielä omista, mutta yläpuolella ideaa siihen. Kun paidan helman laittaa korkeavyötäröisen hameen sisään ja siihen koristeellinen vyö, niin linjat tulee hyvin esille, mutta jouluruuan tuoma pömppis jää piiloon. Mitä teidän parhaaseen pikkujouluasuun kuuluu?

Joululomalla kotona on ihana olla hautautuneena villasukkiin, yökkipaitoihin, uusiin pyjamoihin, tohveleihin, kylpytakkeihin, viltteihin ja suklaaseen. Yleensä joululahjoista tulee uusia pehmoisia sukkia ja vaatteita, jotka on kiva ottaa heti käyttöön. Kuvat kollaaseihin keräsin Espritin verkkokaupasta. Kivat alusvaatteet on sitten oman kullan kanssa vietettävää joulunaikaa varten - kaikki vaatekaupat pursuaa pitsisiä ja punaisia alusvaatteita. Aion ottaa joulusta uuteenvuoteen rennosti, unohtaa arjen kiireet ja valmistautua tulevaan tammikuun työspurttiin - kuntokeskuksilla tammikuu on hirveetä kiirusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥