TARINA PELASTETUISTA KYNSISTÄ

14.10.2016

En ole pariin vuoteen kovin aktiivisesti geelikynsiä tehnyt, en edes itselleni kuin kuukauden parin välein. Silloin tällöin teen tutuille, jos joku pyytää ja on esimerkiksi juhlia tulossa. Nyt kuitenkin haluaisin kertoa, miten saa pelastettua kärsineet ja järsityt kynnet. 

Yllä olevassa kuvassa näkyy, millaiseksi kynnet voi mennä, kun kynsijuuret ja kynnet on kuivat ja silloin kynnet alkaa lohkeilemaan ja liuskottumaan. Pinkit kynnet alla on tehty näiden huonokuntoisten kynsien päälle, ja näillä pelastin omistajan ainaiselta kynsienpureskelulta stressin alla! Hänen omat kyntensä olivat todella lyhyet, mutta purtuihin kynsiin ei ole ongelma eikä mikään tehdä rakennekynsiä, kunhan niistä ei aluksi tee liian pitkiä. 

3-4 viikon välein huollettiin geelit, ja pikkuhiljaa geelien suojaamat omatkin kynnet alla alkoivat kasvaa vahvana takaisin ja kynsien alla oleva iho kasvaa taas kynsiin kiinni turvaten vahvan kynnen. Muistuttelin häntä kosteuttamaan kynsinauhoja, ja aina seuraavalla huoltokerralla kynsinauhatkin olivat terveemmät, eivätkä arat tai tulehtuneet. Geeliterapialla saatiin omat terveet kynnet pureskelematta takaisin ja kaiken lisäksi kynnet olivat nätit laitettuina ja tein myös hänen lapsilleen pikaiset manikyyrit kun odoteltiin kynsilakan kuivumista. Tilasin hänelle myös kynsinauhaöljyjä ihan omaan kotiosoitteeseen, että saa jatkossakin kosteutettua kynsiä.

Alla vielä pari kuvaa toisista kynsistä, ranskalainen manikyyri glitterillä olivat tulevan morsiamen kynnet ja rose nudet kynnet muuten vaan hienoutta tuomaan. More is more! Harmiksi en nykyään oikein laita tai kuvaile omia kynsiäni, mutta pidän ne edelleen aina pitkinä.


2 kommenttia:

 1. Jee, sä oot taas postannut! :)

  Noi viimeset kynnet on aivan ihanat! Omatkin kynnet oli alun perin ton ensimmäisen kuvan luokkaa, mut hyvinhän ne geelien alla kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee niin mä oon! Kiitos :) Heh geeliterapia toimii :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥