DECOR: MY ROOM

14.9.2016

Jatkoa edelliselle eli olohuoneen sisustuspostaukselle! Nyt on vuorossa minun entinen huoneeni. Halusin pitää sisustuksen siellä tosi simppelinä, harmaata mustaa valkeeta vaan eikä ylimäärästä tilpehööriä. Huone oli 10 neliöö ja kolmion kahdesta makkarista ja olohuoneesta pienin, muut huoneet olivat 15 neliöö. Mutta edellisessä asunnossa minulla oli isompi "olkkari" omana huoneenani, joten Elli sai tällä kertaa isomman makkarin. Olohuoneessa on kaksi ikkunaa ja se on sekä valoisa että melko lämmin kesäisin eikä siinä ole vaatehuonetta, joten mieluummin otin vähän pienemmän makkarin. 

Omassa huoneessa mulla oli sisustuselementteinä ihan itse tehtyjä juttuja, esimerkiksi tuo yllä oleva unisieppari. Ohjeet sen tekoon löytyy tästä linkistä. Alla näkyvät koristeet tein vessapaperirullista leikkelemällä, liimaamalla ja maalaamalla spraymaalilla mustaksi rullien ulkopuolet. Kierrätystä ja lähes ilmaista molemmat. Muutenkin koko huone on ite pistetty kuntoon, sehän oli järkyttävä ennen pintaremonttia. Tässä näkyy edellisiä seiniä, huhuuh olisi aika erinäköinen huone! Koko asunto muutenkin tuntui puolet isommalta, kun se muuttui valoisaksi ja avaramman näköiseksi.


Vaatehuoneen oveen tilasin sisustustarra ebaysta, hintaa oli pari euroa. Se sopi oveen täydellisesti tyyliltään. Remontissa maalattiin ovien karmit, mutta ovet jätettiin vanhalle maalille eli harmaiksi. Se olisi ollut operaatio erikseen, kun olisi hionut ja maalannut vanhat painavat puuovet. Vaatehuone on ihan hurjan iso, sinne mahtui vaikka mitä tavaraa vaatteiden lisäksi. Vaatehuoneen seinällä olevat naulakot tein myös itse. Harmi, että niistä tuli niinkin nätit, koska ne ei sieltä näy :D Voisin vaikka ne irrottaa ja ottaa ehkä uuteen asuntoon... Mutta sellainen oli mun huone! Seuraavaksi tulossa keittiö ja pikkusiskoni makkari. 


4 kommenttia:

 1. Mennyttä aikaahan se jo - mutta tosi kiva, että on kuviin tallennettu :)
  t aulakummitus

  VastaaPoista
 2. hyvän päivän tuttu10. lokakuuta 2016 klo 1.40

  Pitkästä aikaa luin tätä sinun blogia, tykkään tosi paljon tästä sun ilosuudesta, innosta, luonteesta ei kuitenkaan pääpointti miks kirjotan.. etc. ---< Keep up the good work, piristät ihmisten mieliä omalla luonteellas! Tosi paljon tapahtunu sullakin hyvää ja kaunista tähän hulluun maailmaan. All im trying to say, keep it up!!! Oot löytäny ton sun uuden valon ;) elämääsi! Kaikkea hyvää sulle ja sille toisellekki tutummalle puoliskolle, kuka ikinä se onkaan, olkoon se salaisuus! :) Kaikkea hyvää elämääsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti!! ♥ Ihanaa että oon piristänyt ihmisiä :) Kaikkee hyvää myös sulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥