DECOR: LIVING ROOM

13.9.2016

Nyt kun asun jo toisessa kaupungissa niin olisi varmaan hyvä julkaista entisestä asunnostani sisustuskuvat. Kuopiossa siis asuimme pikkusiskoni Ellin kanssa kahdestaan 66 neliöisessä kolmiossa keskustassa Valkeisen lammen rannalla. Nyt kun itse asun Jyväskylässä, niin isosiskoni Kaisa muutti siihen asuntoon mun tilalle! Asuttiin elokuu kolmistaan, asuntohan on rakennettu 1959 ja siinä on kolme ovellista huonetta, joten kukaan ei nukkunut toisen lattialla patjan kanssa. 

Tehtiin pintaremontti koko asuntoon, jossa siis oli 5-7 kerrosta vanhaa tapettia ja vanhan harmaat listat ja eteinen. Löytyi myös yksi violetti seinänpätkä, ja seiniin upposi parikymmentä litraa tasoitetta kun tapetit saatiin pois. Oli siis iso homma kolmiolle muodonmuutos tehdä, mutta saatiin siitä just sellainen kuin haluttiin! Kaikki sainät maalattiin neutraalisti valkeaksi. Vanhat leveät ikkunalaudat on niin ihania ja muutenkin asunnossa on ihana tunnelma, koska siellä on jotain vanhaa ja jotain uutta. Verholaudat on päällystetty DC-fixillä marmoriksi. Lattia oli ainoa, jolle ei tehty mitään, koska lattian remppaamiseen tarvi erilliset luvat. Lisää kuvia tulossa pian!

4 kommenttia:

 1. Todella kauniin ja raikkaan näköinen olohuone :) Tykkään erityisesti tuosta marmori -yksityiskohdasta tuolla verhojutussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! ♥ Ne on laitettu DC-fixillä eli sisustiskontaktimuovilla, verholaudoissa oli ruma vanha puunnköinen pinnoite. Tuunattiin omat :)

   Poista
 2. On niin valkoista että häikäsee. Eikö tuo valkoinen sisustus oo jo vähän out-juttu, onneksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, mut olkkariin dumpatiin kaikki muu mikä ei makkareihin mahtunu. Muissa huoneissa ei olekaan valkeeta sisustusta, elä siellä hätäänny :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥