WASTING TIME ISN'T WASTING YOUR LIFE

14.7.2016

Nämä kuvat otettiin jo kesäkuun alussa Peten valmistujaisissa, mutta mun kesä on hurahtanut yhtä nopeeta kuin kevätkin, eikä koneen ääressä ole tullut pahemmin töröteltyä. En tiedä, milloin viimeksi mulla olisi ollut päivä, jolloin olisin miettinyt "hitsi kun ei oo mitään tekemistä..." Koko ajan on jotain ja mahdolliset vapaapäivät tulee tarpeeseen kyllä toden teolla. Mutta, olen oman blogini haltija ja saan päättää aivan itse milloin, mitä ja kuinka usein tänne laitan sisältöä. Silti hirveä morkkis tästä blogista, kun postaustahti on puolet vähemmän kuin viime vuonna. 

Mitä tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu, niin en päässyt kouluun. Hain siis kasvatustieteiden maisteriksi, valitettavasti jäin puolen pisteen päähän sisäänpääsyrajasta. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska se oli eka kerta hakiessani, ja ensi vuonna tietää mitä parantaa. Tottakai se oli pettymys, mutta olin kuitenkin parempi kuin 93% hakijoista, vaikka jäinkin varasijalle. Suunnitelmat kuitenkin pysyvät samana: muutan Jyväskylään, koitan saada töitä ja twerkkaan minkä ehdin. (Jos tietoa työpaikoista erittäin tykille myyjälle ja mahtavalle asiakaspalvelijalle niin ehdotuksia otetaan vastaan!)

Tässä vaiheessa tuntuu, että voi ei tulee taas yksi välivuosi ja elämä menee hukkaan. Edellinen talvi välivuodella oli siis minulle tietoinen valinta, kun en vielä tiennyt mihin hakea. Olen jutellut monen tutun kanssa, jotka ovat 10, 20 tai 30 vuotta minua vanhempia eivätkä vieläkään tiedä, mikä heistä tulee isona. Tai he hakevat vasta nyt korkeakouluun, kun "välivuosia" on kertynyt paljon. Välivuodet kuitenkin kasvattavat ja kerryttävät tietoa ja motivaatiota tuleviin opiskeluihin, ja moni on löytänyt aivan uuden alan tai ammatin ja jatkaneet sillä linjalla loppuelämänsä. Haluankin työkokemusta sieltä sun täältä, jos vaikka tulee inspiraatio hakea myös toiselle alalle luokanopettajakoulutuksen lisäksi.

Elkää masentuko jos ette päässeet kouluun. Korkeakouluissahan tosiasia on se, että suurin osa on jäänyt ilman koulupaikkaa ja lukee toisten kouluunpääsyhehkutuksia, joita pitää joka ikiseen omistamaansa sosiaaliseen mediaan laittaa. Moni nuori on samassa tilanteessa ja miettii mitä tekee, minulla onneksi on samat suunnitelmat ja odotankin itseasiassa tätä välivuotta. Odotan, että saisin vakiduunin, pääsen treenaamaan kunnolla, saan tehdä oman kodin Peten kanssa Jyväskylään ja olla vielä hetken stressaamatta opinnoista ja opintolainoista. Vuosi on pitkällä tähtäimellä todella lyhyt aika, eikä mitkään kokemukset ole turhia, eikä elämä mene hukkaan vaikka ammattia ei vielä plakkarissa olisikaan. Ja mitä näihin kuviin tulee... Kertoo meistä aika paljon ♥


10 kommenttia:

 1. .. niin nättinä että... <3
  t aula

  VastaaPoista
 2. Kerta työpaikkoja kyselit, niin oisit varmaan ihan täydellinen tähän: http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8991614_fi.htm !! Oon nähny sut Kuopiossa monesti ja oisit varmaan ihan super tolle alalle jos yhtään kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois tosi kiva mutta noihin tarviiolla jonkin tason liikunnanohjaajan ala pohjalla :)

   Poista
 3. Ei välivuosi ole hukkaamista, kunhan keksii hyödyllistä hommaa sen kuluttamiseen :) Ihan varmasti vielä pääset kouluun :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia teistä! :) Olet kyllä niin upea, nainen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥