@OmenaHotels HKI

1.6.2016

Helsingissä oli 21.5. PRO Twerk Finland finaali, johon pääsin kun yllytettynä osallistuin Kuopion karsintoihin helmikuussa. Twerkkikisa oli siis lauantaina, ja siinä meni monta tuntia lauantaiyönä. Sijoituin kolmanneksi, uskomatonta hei! Olen niin tyytyväinen kisaan ja koko viikonloppuun. Täältä Savonmualta kun lähtee piäkaapuntia päin niin se ei ole nimittäin mikään yhden päivän reissu. Sain onneksi huikeen mahdollisuuden yhteistyöhön Omena Hotellien kanssa, joten sain stressittömästi viettää koko viikonlopun Helsingissä hyvillä unilla!  Yrjönkadun omppu sijaitsee keskustassa, mutta juuri sopivasti pari korttelia Kampista niin hotellin läheisyydessä on todella rauhallista ja hiljaista.


Omena Hotelleissa ei pidä maksaa siitä mitä ei tarvitse, me ei otettu aamupalaa huoneen lisäksi (koska ei oltu aikasin hereillä) eikä ompussa ole omaa respaa eli vastaanottoa. Varaustiedot ja maksut oli helppo tehdä netissä ja sisään hotelliin pääsi viisinumeorisella ovikoodilla, joka lähettiin sähköpostiin ja puhelimeen. Nykyään nuoret suosivat edullista, nopeaa ja helppoa tapaa hoitaa matkustus ja majoitus, ja lippujen ja koodien tilaaminen puhelimeen ja sähköpostiin on tuttua puuhaa monelle reissaajalle. Koodi on hyvä vaihtoehto tällaisille rämäpäille, nimimerkillä hävittänyt muutamat hotellien ovikortit... Omenat ovat myös todella edullisia majoituspaikkoja, ja Omena Hotelleja löytyy Helsingistä kaksi kappaletta, lisäksi myös muualta Suomesta Jyväskylästä, Tampereelta, Porista, Turusta, Seinäjoelta ja Vaasasta.

Viikonlopun aikana minulla ei ollut juurikaan tietoa aikatauluista, joten puhelimeen saatavalla ovikoodilla liikkuminen oli täydellinen vaihtoehto majoittumiseen, sisään ja ulos pääsi tottakai 24/7. Kuljettiin paljon keskustassa, ja oli ompusta todella kätevää käydä kaupungilla shoppailemassa ja kävelyillä, pääsi aina nopeeta takasin hotelliin syömään ja lepäämään.


Minusta hotelleissa ehdottomasti parhaat puolet on tottakai muhkeet sängyt ja sitten laittautuminen! En tiedä miksi, mutta musta on tosi kivaa meikata hotellien vessoissa. Tulee sellainen rikkaan naisen olo ja hotellien vessoissa on tosi hyvät valaistukset meikkaamiseen ja hiustenlaittoon. Unet on myös ihan huippuluokkaa hotellien puhtaissa ja kuohkeissa lakanoissa. P.S. tuo komistus alkaa varmaan vilahdella täällä blogin puolella ;)

Perjantai-iltana otettiin ihan vain rennosti, käytiin ostamassa jääkaappiin paljon ruokaa ja katsottiin hotellilla telkkarista leffa ja syötiin täytettyä patonkia. Aamupalaksi söin mansikoita. Lisää viikonlopun tapahtumista ja lauantai-illan kisoista myöhemmin palaillaan! Ja suuri kiitos omppuhotelleille kahden nuoren majoittamiseen ♥

8 kommenttia:

 1. Onnitteluja sulle! :)
  Sun banneri on muuten tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Omppuhotellit on kyllä näppäriä! Niissä on mun mielestä hämmentävän isot huoneet, luulen joka kerta että tulee sellanen loukko-huone, mut aina ollut niin iso että mahtuis varmaan kuus henkee yöksi!

  P.s. Kivan näkönen jäbä ;) Saa laittaa tosta enempiki kuvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi näppärii ja tilavia! Ja kyllä tulee kuvia ;)

   Poista
 3. Mitä edelliselle jäbälle tapahtui? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tiet eros hyvissä väleissä viime vuonna :)

   Poista
 4. Daaaaaamn, muijan ois pitäny voittaa! ;) Kolmaskin sija on kuitenkin kunnianarvoinen paikka, eli onnittelut! :) Ja me ollaan vietetty yö Tukholmassa omppuhotlassa, tai ainakin näin muistelisin, eikä se ollut yhtään hassumpi kokemus jos kämäisen varasängyn unohtaa, mutta toisaalta hintakin oli niin pieni, että eihän siinä vaiheessa ole edes varaa valittaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sohviina! Juu nää on nuorien budjeteille sopivia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥