ZENDOODLE

6.4.2016

Taisi olla pikkasen liikaa luppoaikaa ja tylsää eilen. Aloin rustailemaan zendoodle -hommia stabilon mustalla ja harmaalla tussilla. Zendoodle tarkoittaa siis mustavalkoista koko paperin täyttävää piirrosta, jossa on erilaisia kuvioita ja kuoseja. Kukat ja muut printit on aika yleisiä. Kivaa ja koukuttavaa pikkutarkkaa hommaa! Kannattaa googlata ja katsoa minkä tyylisestä tykkää, ja ottaa vain puhdas paperi ja varata monta tuntia aikaa, tai tehdä aina luppoajalla muutama minuutti. Tämä oli ensimmäinen ikinä tekemäni tällainen virallinen zendoodle, voisi alkaa tekemään useammin niin kehityskin näkyisi varmaan hyvin. Kokonaiset kuvat noista kokonaisista töistä ovat A4-paperille tehtyjä.

14 kommenttia:

 1. Voi nää on ihania! :) en oo tienny, että tälle on joku nimikin! Olis hyvää joutopuuhaa luennoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varohan vaan, et osaa enää keskittyä olennaiseen :D

   Poista
 2. Wow, aikas hienoja :O Mä jos alan tehä tommosia, niin kusen heti jonkun kuvan ja sit harmittaa ja pitää alottaa uus paperi! :D
  Mut värityskirjat onnistuu, ajaa varmaan saman asian. Sit unohtuu tekemään niitä värityskuvia ja parin tunnin päästä muistaa että ois pitänyt tehdä jotain oikeitakin juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että kuset, tuo vaati vähän kuitenkin suunnittelua ja miettimistä mitä seuraavaks piirtää, ei oo semmosta "kuhan lonkalta vetäsin" :D Juu ihan samahan se mitä tekee kynällä paperille, siihen uppoutuu täysin!

   Poista
 3. Vitsi miten kauniita kuvia! Pitääpä joskus kokeilla luonnistuisko itseltä, tosiaan vaihtelua niihin värityskirjoihin :)

  psneverstopsmiling.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Googlesta ja youtubesta varmaan löytyy apua ja inspiraatiota :)

   Poista
 4. Vau todella upeita <3 Voisin itsekin kokeilla joku päivä :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Wau! Miä en voi käsittää miten joku voi piirtää tuommosia... Itseltäni ei muuten onnistu kuin tikku-ukon piirtäminen, mutta tykkään tällaisista piirrustuksista ihan älyttömän paljon! :)

  VastaaPoista
 6. Wau upeita! ❤ Oot tosi taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vau näyttääpä hienolta! pakko itekkin koittaa taiteilla jotain tollasta :D!

   Poista
 7. Kiitos Sofia :) Laitahan blogiin jos väsäät jotain!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥