TRAVELLING AROUND

19.3.2016

Kävin parhaan ystäväni Katren kanssa Tallinnassa viikon reissulla. Oltiin maanantaista perjantaihin, ja tarkoituksena oli rentoutua. Ei stressattu menoista tai buukattu päiviä täyteen, vaan mentiin oman jaksamisen ja aikataulun mukaan. Shoppailtiin, syötiin hyvin, iltaisin juotiin vähän edullista viiniä ja syötiin suklaata leffojen parissa. 

Meillä oli viikoksi ostettuna julkisiin kulkuneuvoihin käyvä kortti, sillä pääsi siis rajattomasti busseihin ja ratikoihin. Eri ostareille pääsee siellä todella helposti julkisilla. Ei tarvitse ikinä odotella kulkupeliä pitkään, eivätkä ne ole liian ruuhkaisiakaan. Oli muuten ihanaa, kun uusissa ostareissa on ajateltu niin hyvin asiakkaita! Ülemisten kauppakeskuksessa on ilmaiset narikat, vessat ja kaikki. Oli niin kätevää, kun ei tarvinnut takkia ja kasseja raahailla mukana.

Takaisin Suomeen tultuani matkasin Raumalle. Seuraavalla viikolla lähdin takaisin Kuopiota päin, ja ehdinkin vain yön tunnit kotona hiimailla kunlähdettiin koko perheen kanssa Kiuruvedelle mummolaan visiitille. Seuraavana päivänä takaisin tullessa käytiin vielä toisenkin ukin luona käymässä matkan varrella.  Semmosta matkustamista minun lomani sisälsi! 


6 kommenttia:

 1. Kunnon matkailua! :) Kivoja kuvia oot näpsinyt!

  VastaaPoista
 2. Hirveesti reissuamista. Mä en enää jaksais :D Pitää kyädä välillä aina kotihiirenä, ennen kuin lähtee seuraavaan paikkaan.

  Oli vähän creepy kun selailin yks päivä tätä blogia ja tajusin että me ollaan oltu aina samoilla keikoilla Henkassa ja vaikka missä ja tosi useesti yhtä aikaa valkeisella. :D Sit mäkin laitan rakennekynnet itse ja tykätään suht samanlaisista vaatteistakin. Sit meillä on näköjään kuvien perusteella jotain yhteisiä tuttujaki! Kammoittavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän siistiiii :D Nykäse ens kerralla mua hihasta! On tosi kiva nimittäin tavata lukijoita livenä <3

   Poista
 3. Mitä sä Raumalla? :) ja shoppailitko Tallinnassa paljo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raumalla olin ystävän luona ja shoppailin sopivasti mutta en liikaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥