TAHKO HOODS

16.3.2016

Otettiin hiihtolomaan äkkilähtö jo viikko ennen itse lomaa, kun mentiin perheen kanssa taas viikonlopuksi Tahkolle. Ollaan monena talvena käyty hiitoloman seutuun tai muuten vain keväällä kerran pari viikonloppulomilla. Otetaan reissut ihan tsressaamatta. Syödään paljon hyvää safkaa (tottakai itse tehtyä!), katotaan elokuvia, pelataan aliasta tai rappakaljaa ja korttia. Lasketellaan yksi tai kaksi päivää ja käydään hiihtämässä tai Tahkovuorelle kävelemässä. Minulla oli kyllä kamerakin mukana, mutta en ottanut yhtään kuvaa. Lauantai taisi nimittäin olla ainoa aurinkoinen päivä ja se meni rinteessä. 

Tahkolla oli juuri tuona viikonloppuna antifestivaalit, joka protestoi taiteen normaaleja muotoja vastaan. Rinteessä ja rinnekahvilassa näkyi ihmeellisiä esityksiä ja kiiltäviä bling bling miehiä. Perjantaina illalla oli tarkoitus mennä Piazzaan porukalla vähän bilettämään, mutta oltiin niin väsyneitä että nautittiin parit ihan omalla kämpillä hyvän ruuan ja seurapelien kera. Oli muuten tarkoitus postailla jo aiemmin, mutta kaksi päivää koneeni on kaatuillut ja nyt sen sain päivitettyä ja eheytettyä! I'm back again. 

2 kommenttia:

 1. Tere! Oisko kysymyspostaus mitään? :) Vai ootko tehny jo liian monta tjtn?

  Ihan hurjana lunta tahkolla :O Musta tuntuu että Kuopiossa ei oo enää ollenkaan, ainakaan puissa tolleen postikorttimaiseman näköisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt vuosi sitten kyssäripostauksen, pitää kattoo tekisinkö myös tänä keväänä :) Saa toki heittä kysymyksiä muutenkin jos tekee mieli! Ja tuolla Tahkon huipulla on tykkylunta, siellä alhaalla oli lunta ihan samalla tavalla kuin Kuopiossakin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥