EASTER

31.3.2016

Pääsiäisen olin ihan vain kotona Kuopiossa ihanassa seurassa. Ei ollut mitään suunnitelmia, otettiin vain rennosti. Jotkut käyttävät pitkät viikonloput yökerhoissa, mutta ei se jälkeenpäin ole rentouttavaa lomaa. Hyvä ruoka, uni ja seura toi rentouttavan fiiliksen pidemmäksi aikaa. Sunnuntaina käytiin maalla porukoiden luona syömässä vähän juhlavampi ruoka. En ole muuten syönyt kuin 5 suklaamunaa nyt pääsiäisen seutuun, vaikka yleensä keväisin ostan aina ison kasan suklaamunia!Tulin muutama päivä sitten porukoille tänne Vehmersalmelle ihan muuten vaan. Olen bloggaamisen kanssa koittanut taas ryhdistäytyä. Todella monella bloggaajalla on lähiaikoina tuntunut olevan taukoja blogissa, ilman mitään kovin järkevää syytäkään. Kuulun itsekin samaiseen sakkiin, mutta minun blogitauot ovat maksimissaan sitä kahta viikkoa eikä kahta kuukautta. Bloggaajille tulee - uskokaa tai älkää - morkkis, jos sitä omaa kanavaa ei ole tullut päiviteltyä.

Mutta oikeasti, eivät lukijat kyttää että "Hei toi ei ole nyt viikkoon julkaissut mitään, poistan kyllä lukulistaltani tuon heti!" Parhaillaan itsekin julkaisin 18 kertaa kuussa, joskus vain 5 kertaa. Se riippuu bloggaajan ajasta ja siitä, onko ylipäätään mitään mielekästä tekemistä tai kuvattavaa. En itseasiassa edes ota lukulistalleni blogeja, joissa on yli 20 julkaisua kuussa. Luen aika laiskasti omalla lukulistallani olevia blogeja, sillä saatan tyyliin kerran viikossa avata kymmeniä välilehtiä muiden julkaisemia kirjoituksia ja lukea tai vain pläräillä ne.

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta minua ei ainakaan haittaa, jos lukemani blogi on jonkin aikaa tauolla selittämättä. Ymmärrän varsin hyvin sen, ettei aina jaksa tai saa aikaiseksi kuvata ja kirjoittaa. Joku kommentoi joskus, että haluaisi minun postailevan useammin. Tahtia ei kuitenkaan voi noin vain korjata, jos on tottunut kirjoittelemaan vain pari kertaa viikossa. En halua jauhaa aivan turhista asioista tai julkaista huonoja kuvia vain, koska ei ole laadukasta matskua siihen hätään valmiina. Haluan pitää blogini sisällön järkevänä, eikä jokapäiväisenä liirum laarumina. Tämäkin postaus tuntuu sekundalta, koska ulkona ei yksinkertaisesti ole yhtään mitään kuvattavaa tällä hetkellä, paitsi sammaleet. Mikään muu ei kasva ja kaikki muu on kurassa.

12 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kuvia <3

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Olen niin samaa mieltä tosta taukojutusta!! Joskus on vaan parempi olla viikko tai kaksi postaamatta, kun keksiä kirjoitettavaa jostain ihan turhasta. Silti mulle henkiläkohtaisesti tulee jotenkin "huono omatunto" jos en postaa kun kerran tai kaksi viikossa, kun tuntuu että kaikki muut julkaisee uusia juttuja viisi kertaa viikossa.. ärsyttää että on sellanen olo, koska oikeasti pidän itse enemmän sellaisesta 2-3 postausta/viikko -tahdista. :-D
  Hyvää tekstiä ja kivoja kuvia! :-)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se morkkis vaan tulre vaikka tietää, että ihan turhaan morkkistelee... :D Kiitos paljon Ada <3

   Poista
 3. Samaa mieltä sun kanssa! :) Bloggaajalla on myös elämä blogin ulkopuolella, aina ei ole aikaa blogata eikä sille mitään voi. Mun mielestä sulla on hyvä postaustahti! Itse bloggaan noin 10 postausta kuukaudessa, enempää ei vaan ole aikaa.. Mun mielestä 2-3 postausta viikossa on hyvä tahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Nyt on maaliskuussa ollut kyllä 1,5 postausta viikossa... Onneks teitä lukiojita ei haittaa <3

   Poista
 4. Sulla nyt on ihan säännöllinen ja sopiva tahti näissä postailuissa. Eri asia sitten se, jos kirjoittaa jossain blogiportaalissa ja tekee blogia ihan työkseen. Silloin ilmeisesti aletaan jo portaalin puoleltakin hätistellä, että 'et oo postannut kolmeen päivään, sun lukijat häviää!' Se on vähän ikävää, koska sitten näiden pienempienkin blogien lukijat tottuu siihen joka päivä postailuun ja tulee kärsimättömäksi, jos täällä esimerkiksi ei näy joka päivä jotain uutta. Sit bloggaajat ihan paineessa tekee niin väkinäisiä postauksia, että niitä ihan hävettää lukea! :/

  Toinen tosi ärsyttävä on toisaalta se, että bloggaaja lopettaa, mutta ei vaivaudu edes laittamaan blogiin viestiä, että tämä oli tässä. Ärsyttää, kun itse roikottaa sitä sitten luettavien listalla ja käy kattomassa onko tullut uutta mut ei. :P

  Sinunhan se kannattais laittaa fitfashionin portaaliin joku hakemus, kun sieltä tippuu koko ajan noita bloggaajia pois, niin varmaan etsivät uusia. :) Sun kuvat on niin mahtavia ja tankotreenit ois oiva lisä sinne hyvinkin mammablogeiksi muuttuneiden joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta tuo ammattilaisten kirjoitustahdin vertailu. Ja just semmosia "täytepostauksia" oon välttänyt oman blogin puolella. En halua ainakaan fitfashionin portaalin, en tykkää sen ulkoasusta ja asettelusta ollenkaan :D Mutta ideana hyvä!

   Poista
 5. .. ja pääsiäisnoidan kissa oli tipahtanut kyydistä hangelle... <3
  t aula

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä, että blogitaukoja ei tarvitse selitellä - jokainen kanssabloggaaja tietää, että välillä on kiirettä! :) ja rentouttavasta lomasta puheenollen; ei baareja vaan hyvää ruokaa ja riittävästi huilausta, että jaksaa taas arkena :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥