I BEAT PAIN

3.2.2016

... Tai ainakin toivon niin. Joskus. Tulevaisuudessa. Mulla on päivittäin niin kuin nytkin kipuja, mutta olkoot. Mä pärjään. Olen tottunut. Aivot adaptoituu kaikkiin muihin aisteihin paitsi kipuun, mutta sen hyväksyminen paaduttaa siihen eikä se enää haittaa elämää. Jos fibromyalgia ei kilkuta kelloja, niin käyhän ensin lukasemassa tämä ennen kuin tykität kommenttiboksia kysymyksillä.

Viikonloppuna otin kolmannen tatskani, kaveri teki sen ja tykkään hurjasti. Koska ignorant style on nykyään aika yleistä tatuointien saralla ja mäkin oon tämmönen idgaf ihminen, niin suunnittelin tekstin itse ja halusin kaiken kirjoitettavan pienellä. Mulla on nyt aina vasemmassa kuihtuneessa habassani teksti muistuttamassa siitä kuka tän kropan pomo on ja ettei se kipu mikään vihamies ole. Sen voi voittaa.

Mitä tatskasessiosta jäi käteen (tekstin lisäks) on tietenkin tatskakuume. Moni varmaan tietää tunteen! Noh ei hätiä mitiä, pitää tässä lähiaikoina anyways käydä hakattamassa yks inkki nahkaan vielä. Kuvissa ei sitten mulla ole meikkivoidetta ja hiukset pesin viimeksi muutama päivä sitten, puspus.

18 kommenttia:

 1. Oot kyllä todella kaunis & ihana tatuointi! :-) http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Hahahaha, eikä toi vika kuva! :D Tuli ihan puskista! <3 Sä oot kyllä niin rautamimmi, ettei voi muuta kuin ihailla! Mä en pystyisi kuvitella itseäni siihen tilanteeseen, että mua särkisi joka päivä johonkin... Elämä on niin saakelin oikukas, ettei koskaan tiedä mitä se heittää eteen. Välillä risuja, välillä kokonaisen rekan. On sanoinkuvaamattoman ihailtavaa, että sä jaksat puskea läpi! Mä niin haluaisin rutistaa sua, oikein tiukasti, mutta välittykööt se ylpeys sanojeni kautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sofia, et tiiäkään kuinka ihana on aina lukea sun positiivisia kommentteja <3 Pois alta rekat ja kivet ja männynkävyt täältä tullol rautamimmi! Virtuaalihali sullekin :)

   Poista
 3. Ja tietenkin unohdin kehua sievää tatskaa! Hyvä minä :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tatuointi ja hullun kaunis!! :)
  Tatskakuume ois mutta pelkään että siihen kyllästyy. Haluaisin jonkun sievän jolla ois isompi merkitys mutta tällähetkellä ei mitään niin hyvää oo että sitä varmasti jaksaisin katsoa jokapäivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! :) Ei niihin kyllästy, tatskat alkaa ajan mittaa olla kuin luomi tai sormi, eihän sitä haluakaan pois ottaa kun se aina siinä on :)

   Poista
 5. Oot tosi kaunis, ja ihana tatuointi! Itsekin oon pitkään haaveillut tatuoinnista, mutta en tiefä uskallanko koskaan sellaista hankkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera ♥ No tää on ainoo asia mihin sanon että yolo, kerran sitä eletään :D Ota vuan!

   Poista
 6. Ihanan simppeli mutta kaunis tatuointi <3 Itselläni tatuointikuume tulee aina silloin tällöin, mutta tällä hetkellä tuntuu että pärjään hyvin ilmankin. Tarpeeksi hyvää ideaa ei siis vielä ole tullut mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli <3 Hahah joskus se inspiraatio sit tulee :D

   Poista
 7. Ihan mahtavaa Annika, toi tatska on kyllä täydellinen sulle! ♥ Itellä ei ole mitään tatskaa, sillä ei ole tullut vielä vastaan aihetta josta sen erityisesti haluaisin ottaa mutta ehkä joskus tulevaisuudessa jotain otan :)

  VastaaPoista
 8. Meinaatko ottaa loputkin tatuoinnit kaverilla vai liikkeessä? Onko aiemmat musteet myös kaverin tekemiä? :) Siistiä jälkeä kuitenkin, vaikkei olekaan liike-taiteilijan tekemä. Kotitatskaajilla on niin huono kaiku kun kaikki piirtotaidottomat idiootit pilaa niiden parempien kotona tekijöiden maineen, vaikka jostainhan heidänkin on lähdettävä liikkeelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava tatska tulee otettua liikkeessä, sitä seuraava jos otan niin kaverilla :) Edellisten sormitatuointien tarina löytyy täältä ☞ http://goodmomentsonly.blogspot.fi/2014/07/tatuointineitsyys-meni-rockin-by-river.html
   Joo facebookissakin kun oli näitä "Suomen rumin tatuointi" -kilpailuja, niin kyllähän semmoset mainetta laskee. Totuushan on, että moni on todella taitava tatuoija, mutta ei vaan ole missään liikkeessä töissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥