NYE PARTY

4.1.2016

Uuden vuoden aatoksi ei meidän kaveriporukalla ollut pitkään aikaan minkään laisia pläänejä. Koko syksy vatvottiin ja mietittiin, kenen luona voisi olla, mutta ei kenellekään oikein mikään käynyt. Pari päivää ennen aattoa satuin ihan huvin vuoksi katsomaan, onko Kuopiossa missään enää saunatiloja tai jotain vapaana. Ja yllärii - Henry's pubin saunatilat ja lounge olivat vapaana koko illan! Minäpä heti ostin pleissin ja porukkaa oli heti mukana hommassa.


Tein facebookiin tapahtuman, ketä kaikkia sinne tulee, sillä tilassa oli rajoitettu määrä sallittuja henkilöitä - onneksi pari kolme kymmentä kuitenkin. Ryhmän kautta on helppo katsoa, ketkä pääsevät ja ketkä eivät. Menin hakemaan tilaan avaimet klo 16 jälkeen ja virittelin musiikit ja muut paikalleen, ja sitten alkoikin porukkaa valumaan paikalle pikkuhiljaa. Jaoimme illan vuokran osallistujien kesken tasan, eikä makeesta biletilasta jäänyt paljoa maksettavaksi per nenä.

Tilassa oli lounge, jossa oli iso jääkaappi, mikro, telkkari ja stereot. Onneksi oli mikro, sillä otin evääksi rasiallisen makaroonilootaa :D Saunatiloissa oli monta suihkua ja tunnelmallinen sauna, jossa saunoi tosin vain pojat. Kukaan tytöistä ei jaksa tuiskeessa laittautua uudelleen suihkun jälkeen, eihän. Pyyhkeet ja kaikki olivat valmiina, kunten saunakin oli lämpimänä. Ei kyllä mitään valittamista tiloista! Ei tarvinnut itse siivota eikä tarvinnut ajatella naapureiden meluhaittoja.


Illalla meillä ei ollut mitään ohjelmaa, kunhan juteltiin, naurettiin, kuunneltin musaa, katsottiin lätkää ja syötiin ja juotiin! Ihan huippua kyllä rentoutua ison porukan kanssa kotibilemeiningeillä. Pitkään aikaan ei ole näin mahtavaa iltaa ollut. Kiitos kaikille, jotka teitte illasta mahtavan ♥

8 kommenttia:

 1. Olipas teillä ihanan hulppea juhlapaikka! :) Tollaset vuokrattavat tilat on kyllä käteviä, kun niihin mahtuu paljon ihmisiä, eikä ne oo lopulta kovin kalliita :)

  VastaaPoista
 2. Ootpa ollu nättinä, ja aivan ihana mekko sulla :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Saunakellari on kans toinen ihan huippu Kuopiossa! Onhan se vähän kallis eikä niin ytimessä kuin Henkka, mut tosi hyvä mesta tunnelmaltaan!
  Mä oon ollut bileissä myös jossain Kuopaksen saunoilla, mut nepä ei ole kovin ihmeellisiä.

  Ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä saunatiloja moneen lähtöön täällä, tää henkan sauna oli kyl paras tähän tilaisuuteen! Kiitos :)

   Poista
 4. Tosi kivan kuuloinen uusivuosi ja kylläpä ootte hyvän juhlapaikan saanut! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥