MY FAV OF 2015

10.1.2016

En tee tällä kertaa koko vuodesta kertausta, sillä tuoltahan nuo arkistosta löytyy. Kokoankin tähän omat lempparini vuoden 2015 arkistojen kätköistä. Niissä on parhaat kuvat tältä vuodelta ja mukaan liittyy erityisiä muistoja. Jätän pois nämä "tänä vuonna aikuistuin ja kasvoin henkisesti" -liirum laarumit, koska en osaa kyllä arvioida itseäni siinä suhteessa. Ei ole ollut kaikki muumit kanootissa lähiaikoina xd Kyllähän sitä elämästä hurjasti oppi ja näkemykset muuttuivat, ja sain vihdoin bloginkin ulkoasun sellaiseksi kuin halusin.

Vuodelta 2016 odotan ehkä eniten sitä, keksinkö mihin hakea kouluun. Sen seurauksena luultavasti muutan muualle päin Suomea ja luvassa olisi kaikkea jännää ja uutta. Hyviä uranvalinnan ehdotuksia otetaan edelleen vastaan! Harkinnassa on käynyt opettajankoulutus, koska niitä hommia olen nyt talvella tehnyt. Se on mukavaa ja itsellekin opettavaista ja palkitsevaa työtä. Plus todella hyvät lomat.

Tottakai alan taas kuntoilemaan ja laihduttamaan ja kesäkunto 2016. Kyllä kyllä. Ei se ole ennenkään onnistunut. En pakota kroppaani ja mieltäni mihinkään, vaan pidän tavoitteena enemmänkin taitojen ja hyvinvoinnin haalimisen tälle vuodelle. Tekee mieli tanssia ja treenata tankoa, joten teen niitä salin ohella fiiliksen mukaan. 

Minulla ei ole siis lupauksia vuodelle 2016, vaan toivon, että elämässä muutama palanen lisää loksahtaa paikoilleen ja voisin alkaa suunnitella tulevaisuutta paremmin. Lupauksien tekeminen ja niiden rikkominen vähentää motivaatiota sen verran, että pidän tavoitteeni samoina, kuin elämässä yleensä. Koitin olla nimittäin roskaruuattomalla tammikuulla ja unohdin sen :D Onko teillä, rakkaat lukijani, millaisia odotuksia vuodelle 2016? Vai onko kaikki vielä suunnittelematta niin kuin minulla?

Winter wonderland - Viime tammikuulta talvisia kuvia.

"Sulla on fibromyalgia." - Maaliskuussa sain vihdoinkin diagnoosin ja hyvän selityksen yli vuoden kestäneille kivuille. Suosittelen uusille lukijoille tämän lukemista, sillä mainitsen fibromyslgian aina silloin tällöin.

Forever Disneyfan - Muutama satuhahmon piirustelu! Pitäisiköhän alkaa taas piirtelemään?

Deserted - Autiotalon tsekkaus vuoden jälkeen edellisestä kerrasta.

Whine up, wine up - Lopukevään tai alkukesän ensimmäisiä lämpimämpiä päiviä, jolloin pystyi maistelemaan viiniä pihalla jäätymättä.

YO ♥ - Kuvia ja tunnelmia huipusta päivästä eli mun ylioppilasjuhlista. 

I don't like it, I love it - Aurinkoisia kuvia porukoiden luota Vehmersalmelta.

I F#CKIN ♥ POLE - Kesällä aloin reilusti yli vuoden tauon jälkeen käymään tnakotunneilla Ready Set Polella, mun ilo paistaa kyllä kuvista läpi.

Watch the sun go down - Kesän 2015 ainoa hellepäivä ♥

Fluffyness - Ylisöpöjä kuvia ihunasta kisusta.

Lost & forgotten - Huippu photoshoot Emilian kanssa hylätyltä vaneritehtaalta.

DIY ice cream - Kahden aineksen jätskiohje, johon voi laittaa lisukkeeksi mitä haluaa! Tekisi mieli tehdä pätkisjäätelöä joka päivä, mutta "koitan" syödä terveellisemmin,

@Linnanmäki - Tehtiin pikkusiskoni Ellin kanssa extemporee reissu Hesaan, ja tämän linkin takaa löytyy värikkäitä kuvia lintsin huvipuistosta.

Casual - Yksinkertainen mutta erittäin toimiva asu alkusyksyyn.

Mitä päälle tanssitunnille? - Ensimmäinen yhteistyöni, samalla tuli törkeen siistejä asukuvia treeenivaatteista.

Malaga - Espanjan reissun kaunista kuvamateriaalia kauniista kaupungista. Varoitus - tarttuva matkakuume.

Colours of autumn - Jos itsestä pitäisi teettää taulu seinälle, se olisi yhdottomastu joku näistä kuvista. Syksy oli ihmeellisen lämmin ja aurinkoinen, mutta ruskattomuus ei haitannut näissä kuvissa!

Beach please - Fiilistelyjä hyvästä brunasta ja etelän paisteesta.

Sky full of colours - Henkeäsalpaavat revontulet kaupunkien valojen tahdittamana.

My 20th birthday - Oman synttäripäivän kulku kuvien muodossa.

Photostock modeling pt. III - Kolmas osa mallin hommista ja siihen liittyvistä asioista. Makeita treenikuvia Kolin kallioilta.

Pole progress - omaa edistystä tankotanssin puolella.

Venyttelyrutiini kuntoon - Jos olet uudenvuodenlupauksena meinannut urheilla enemmän, pitää muistaa myös kehonhuolto! Tännepäin siis nenukit...

Tavoitteellista liikkuvuutta - ... Ja samaan syssyyn vaikka spagaati kuntoon tän vuoden puolella.

Magical - Tuoreinta matskua arkistosta, kun jouluna oli taivaallinen keli kuvata.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Mie suosittelen lämmöllä luokanopettajakoulutusta (miun blogista löytyy useita postauksia aiheesta), sillä se jos mikä on antoisa koulutus :) Lomista en uskalla vielä edes haaveilla, kun virka täytyy ensin saada ja se on kamalan hankalaa tänäpäivänä, mutta kun löytää ammatin, josta tykkää, ei kannata etukäteen murehtia liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo työn löytäminen missä tahansa ammatissa nykyään pnkin eri asia, mutta sitten kun se löytyy, niin voi about loppuelämänsä samassa virassa olla jos vaan soppii :)

   Poista
 2. Oi miten ihana postaus♥ Harrastan tanssia ja oon pitkään haaveillut joskus aloittavani tankotanssin. Olisi siis kiva lukea jatkossakin lisää postauksia kyseisestä aiheesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Alota ihmeessä! Jos sulla on tanssitaustaa niin se on hurjan hyvä pohja tankotanssille :) Kyllä on tulossa tankojuttuja jatkossakin :)

   Poista
 3. Oon itse kans miettinyt tuota tankotanssia mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla.. :D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥