-26 CELSIUS

11.1.2016

Vuoden ekat asukuvat pärähti tulemaan tosi kovassa pakkasessa. Oli jäätävän kylmä, mutta eihän sitä kuvissa hymyn takaa näy! Aika piristävää on piipahtaa tuolla ulkona. Todella kauniita talvisia päiviä on ollut, ja laskeva aurinko (okei aurinko on koko päivän melkeen piilossa) antaa pehmeät valot kuvata ulkona. Nyt kun maakin on vihdoin pysyvästi valkea, riittää päivällä valo vallan mainiosti kuvailuun. Ostin tuon harmaan pitkän neuleen alennuksesta alle kympillä, tykkään siitä ihan hurjasti. 


8 kommenttia:

 1. Kylmyys ei näy kyllä kasvoilta, upeana olet laittanut menemään :) Tykkään mielettömästi sun meikeistä, vaikken yleensä pidäkään niin tummasta tai vahvasta meikistä, mutta sulle ne sopii täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Sofia ♥♥ Heheh itekin kuvia katsellessa huomasin, että oli aika tumma meikki... :D

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia <3 Hrr, itse en kyllä varmaan tarkenisi noissa pakkaslukemissa mennä kuvailemaan asuja, liian kylmä!! :D Tuo harmaa neuletakki näyttää kyllä tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli <3 Ei tarvinnut onneksi mennä ulko-ovelta kuin 20 metriä kauemmas :)

   Poista
 3. On fleek! Vitsi miten sulle kyllä käy tollaset tummat huulimeikit, ja vielä ihan arkena. Mulle ku ei värilliset huulipunat muutenkaan istu nii tungen mustat huulet vaan aina kuvauksiin tms meikkileikkeihin toivoen et joskus uskaltais ihmisten ilmoillekin laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos :D Soppii soppii, kokeilemaan vaan vähän ombretyylillä tummaa punaa :)

   Poista
 4. Toi eka kuva on tosi kaunis otos ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥