KOLME YÖTÄ JOULUUN ON...

21.12.2015

... Laskin aivan itse, heheh. Hullua, miten nopeasti on tämä joulukuu mennyt. En varmaan ole ainoa, jolle joulufiilis ei ole vielä hiipinyt, koska mustalta joululta näyttää... Sääennusteita olen katsellut joka päivä ja jännännyt, että mitenkä muuttuu aaton sää. Eilen näytti +5, nyt näyttää nollaa ja aurinkoista. Jospa se siitä vielä laskee! Olisi edes sentti lunta, niin olisi maa valkea. On mullakin stressin aiheet! Noh, ei voi mitään, jos joulufiilis tulee sitten tammikuussa, kun on puoli metriä lunta maassa. 

Joulua odotan aina innolla, mutta en ole sellainen himo joulufriikki. En laita joulukoristeita marraskuussa enkä kuuntele joululauluja kun vasta joulun alla. Rakastan kuitenkin joulua, koska meillä on perheen kanssa niin vahvat jouluperinteet. Harmittaa niiden puolesta, joille joulu on vain päivä muiden joukossa, eivätkä he osaa edes kaivata joulun tunnelmaa. Ja käy sääliksi niitä, joilla ei ole enää ketään kenen kanssa viettää joulua. Niin nautin ihan täysin sydämin ja mahoin joulusta.

Nämä kahvittelukuvat on otettu marraskuussa. Ajattelin koko ajan, etten ehdi julkaista niitä ennen kuin lumi tulee. Mutta voin kuitenkin sanoa, että kuvat on otettu silloin kun lunta vielä oli. Kokeilin keskijakausta ekaa kertaa pitkään aikaan, ja mulla se näyttää melko järkyttävältä omasta mielestäni. Kihartamalla se istuu just ja just. Kauniisti rönötän tuossa kuvassa, nimittäin kun katsoin kamerasta tuota musta otettua kuvaa niin sanoin, että hyi ei tuu hyviä kuvia, eikä otettu enempää. Noh uskalsin kuitenkin tänne laittaa, kun ihan kiva siitä tuli.


Kaikki lahjat olen jo saanut pakettiin, taisi tulla yhteensä 16 niitä paketoitua, hupsiis... Toivottavasti itekin oon ollut tarpeeksi kilttinä. Tällaisia alapuolella olevia jouluaskarteluja muuten pääsin alakoulussa neuvomaan lapsille. Totta kai itekin siinä samalla ihan innoissaan muutamia tein. Askartelu on huippua. 
2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että muillakin on näittä "feikkikuvia", joiden perusteella näyttää siltä kuin jossain päin Suomea olisi lunta :D Miekin ajatselin postausta aatonaatolle lumisista kuvista - ihan vain sen takia, että vähän päästäisiin valkeiden hankien tunnelmaan ennen aattoa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥