BLACK ELEGANCE

14.12.2015

Herranjuupseli että on mennyt joulukuu nopeasti! Huomenna ollaan jo puolessa välissä (palkkapäivässä jes) ja tänään enää kymmenen yötä jouluun. Tänään starttasi mun neljäs viikko luokanopettajan sijaisuuksissa, ja illat on näppärästi menneet olkkarin remppaa tehdessä ja reenaillessa silloin kun on ehtinyt. Mun joulukuun arkisto ammottaa melkein tyhjyyttään, kun siellä on vain kaksi postausta. Minulla on vino pino joulukuvia koneella odottamassa otollista bloggaushetkeä. Nyt, kun lumikin on jopa päässyt sulamatta maahan, alkaa joulufiilis pikkuhiljaa hiipiä, ja suunnittelinkin käyttäväni tällä viikolla yhden päivän kokonaan jouluostoksille. 

Olen viikonlopun jäljiltä ihan ähkyssä ja sokerista väsynyt. Perjantai vietettiin väitösjuhlan iltatilaisuudessa, lauantaina pidettiin entisten lukiokavereiden kanssa pikkujoulut, ja sunnuntaina oli viiskymppiset juhlittavana. Joka päivä siis ruokaa ja herkkuja enemmän kun laki (ja mekko) sallii. On aika pallero olo tälleen jälkikäteen. 

Mekon löysin h&m:ltä hintaan 49,45€, joista kyllä jouduin lyhentämään olkaimia. Alle laiton vakionilkkurit, ettei tule rakkoja jalkaan. Kävin perjantaina myös Glitterissä ostamassa sormuksen, rannekorut, timanttinappikorviksia ja roikkuvat korvakorut. En käytä about ikinä pitkiä korviksia, mutta mustasta mekosta juhlavan tekee kauniit korut iltaa varten. Voisi kyllä alkaa taas pitää, ihastuin näihin yksinkertaisiin, mutta kauniisiin korviksiin! Ja ai että on ihanaa meikata ja laittautua juhliin. Harvoin tulee kunnon meikkiä nykyään tehtyä.


Mulla meni perjantaipäivä ihan päin en sano mitä, ja jotenkin aavistin sen jo alkuviikolla. Varasin nimittäin tiistaina kampaamoajan tuosta naapurista, että saisin hiukseni nätisti illaksi ilman suurempaa eforttia. Osaan laittaa omia hiuksiani joo, mutta yleensä siihen tuhlaantuu paljon aikaa ja monta kertaa teen kampauksen uudestaan. Annoin kampaajalle suurin piirtein vapaat kädet, ohjeistuksena vain matala nuttura, joka sopii mustan pitkän mekon kanssa. Siitä tuli niin ihana, tykkäsin hurjasti, ja aikaa meni vain 40 minuuttia!

Ilta ja juhlat onneksi sujuivat ilman ongelmia, jos yhtä perusjuttua eli rikkinäisiä sukkahousuja ei lasketa. Jos kuolinvuoteellani joskus lapsenlapsille annan neuvoja, niin olkoon se, että älkää ikinä ostako sukkahousuja. Edes kalliita. Ne menee joka tapauksessa rikki.
Iltajuhla vietettiin Kuopion klubilla. Ohjelmaan kuului puheita, hauskoja näytelmiä, kiitoksia, musiikkiesityksiä ja tietenkin alku-, pää ja jälkiruoka kahden maljan, kahden viinilasin ja aperitiivin kanssa. En olisi voinut parempia ruokia toivoa, rouva tohtorilla oli todella hyvä maku! Pääruualla oli inkivääribataattimuusia ja härän lihaa. Nam ♥ Härkä ja bataatti ovat ehdottomasti minun lemppareita.Iltajuhla kesti 19:00 - 01:30, ja otettiin tarjoiltavien maljojen lisäksi tiskiltä parit skumpat ja hanajuomat. Muiden lähtiessä jatkoille puoli kahden aikaan me lähdettiin tapaamaan kavereita keskustaan ja tsekkaamaan yöelämä. Käytiin ekaa kertaa myös juuri avatussa Club 007:ssa, joka on entisen Officen tiloissa. Harmi, että tanko ei enää ollut tanssilattialla, heheh. Alimassa kuvassa vielä kynnet, jotka pikaisesti torstaina lakkasin. Ei tuo nuden väri oikein pääse oikeuksiinsa huonossa sisävalossa. Voi miksi auringon pitää laskea jo ennen kolmea.

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥