LIGHT UP THE HEART

18.11.2015

Annikamummo väkertää taas. Porukoiden luona käydessä kävin taas navetan takaa tsekkaamassa, löytyiskö jotain materiaalia käsitöihin. Löysin lisää piikkilankaa, josta viimeksi tein unisiepparin. Tällä kertaa idean saatuani suunnistin etsimään kananverkkoa. Spraymaalia oli valkoisena vielä jäljellä, joten päätinpäs maalata koko höskän vielä valkoiseksi. Tuli aika kiva!


Taittelin piikkilangasta sydämen. Leikkasin pihdeillä verkosta vähän kehikkoa isomman sydämen ja taittelin reunat kiinni piikkilankaan. Kävin Clas Ohlsonilta ostamassa jouluvaloja, joista yhdet tuikkasin tähän sydämeen kiinni.


Jouluvalot ovat patterikäyttöisiä, joten niissä oli siis ruma musta kotelo virralle. Maalasin sen valkoiseksi. Se näytti rumalta sydämen takana, joten tein juuttinaruun kaksi lenkkiä, joista sydämen saa naulaan roikkumaan. Laitoin sen maalatun kotelon ympärille kuin lahjanarun. Rullasin myös valojen ylijäämän metallilangan "lahjapaketin" taakse piiloon. Mikä naamioinnin mestari-idea!

Valot ovat siis kahdessa metallilangassa kiinni, ja sitä on todella helppo taitella ja muotoilla. Pyöritin valojen metallilankaa sieltä täältä piikkilankaan kiinni, että valot pysyvät paikallaan. Valot ovat siis todella pieniä ja huomaamattomia silloin, kun ne eivät ole päällä. Nyt kyllä syytän keliä, ettei niistä saanut hyviä kuvia. Pimeällä on pakko valottaa kuvia enemmän, eikä kirkkaat valot erotu kunnolla. Plääf.

Olen tehnyt lähiaikoina paljon muitakin käsitöitä, jotka tulette näkemään täällä blogissa. Omin käsin tekeminen ja väkertäminen on musta aina ollut tosi kivaa! Harmi, kun äiti ehti tehdä jo joulukortit ilman mua. Olen jo pienenä saattanut istua koko illan oman huoneen lattialla tekemässä helmitöitä, metallilankatöitä ja koruja. Itsensä ilmaisu ja kauniiden esineiden luominen saa tyytyväiseksi ja iloiseksi. Ja väkerteleminen on terapeuttista hehe.8 kommenttia:

 1. Mahtava idea! Mä olen saanut nyt niin paljon inspistä mun joulukranssi-ideaan kaikista DIY-ohjeista, viimeisimpänä nämä valot... Mulla on sellainen fiilis, että kohta sieltä on tulossa frankenkranssi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi että :D Elä hättäile, yksi kranssi vielä tänne tulossa...

   Poista
 2. Vau! <3 Olisinpa itsekin noin taitava käsistäni :D Näyttää ihanan tunnelmalliselta!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus! Nyt tuli kerrasta joulumieli!
  t. Aula & Kummistus <3

  VastaaPoista
 4. Mikä mieletön luomus, huikea idea tuon mustan möhkäleen naamiointiin. Wau :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥