LIP LINERS

6 kommenttia:

 1. En oo koskaan tilannut mitään ebaysta niin voitko kertoa mistä ja miten tilaan sieltä tollasen setin? Aivan ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitat hakuun vaikk "lip liners" ja etit sopivan, tarvitset ostoon sitten Paypal -tilin jolla maksat. Ostaminen käy sitten vain kirjautumalla sisään ebayn tunnuksilla ja maksamisvaiheessa kirjautumalla Paypaliin sisään. Ihan perus netistätilaamishommia :) Tapoja on monia, mutta jos olet ihan kujalla niin kannattaa googlata ohjeet :)

   Poista
 2. Aloin heti ajatella että mitä nämä kiinakynät sisältävät.. Jotkut saattavat sisältää lyijyä ja myrkyllisiä väriaineita, siksi en uskalla tilata ebaysta noita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla. En kauheemmin murehdi tuommosista :D

   Poista
 3. Upeita värejä! Ja laatukin näyttää näissä tosi hyvältä, kokeilitko miten kestäviä oli? Linkki tälläiseen olisi todella hyvä, pitäisi ehkä pistellä tilaukseen ja testiin ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ne pysyy melkein samalla tavalla kuin Lumenen tai jonkun muun merkin huultenrajauskynät :) Juuri tätä ei ollut enää myynnissä (teskkasin omasta ostohistoriasta), ne kun menee 3kk välein umpeen ja pistetään uudestaan samalla tavalla myyntiin :D Löytyy samaa settiä varmaan hakemalla jotain 12pcs lip liner tai vastaavaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥