BEACH PLEASE

5.10.2015


Onneksi kamerat on keksitty. Mun mielestä on paljon helpompi napata hetket mukaan ikuisesti ottamalla kuva kuin kirjoittamalla. Kirjoitin myös matkapäiväkirjaa reissussa siksi, että muistaa mitä kaikkea on tehnyt ja mitä ostanut, mutta kuvat on matkailussa tärkeitä tunteenvälittäjiä. Jälkeen päin on mukava plärätä otoksia ja muistella hetkiä, jotka kuvan konteksiin liittyy. Aaltokuvia ottaessa mun kamera kastui pari kertaa merivedestä, ja illalla, kun kuvattiin Ellin kanssa toisiamme, meinasi tulla kiire ennen kuin aurinko laski kokonaan. 

Carvajalin alue on vuorista ja epätasaista. Suoraan rannalta lähtee maasto kohoamaan ja saa katsella suuria vuoria merta vastapäätä. Meidän asunnolta oli rantaan matkaa noin 600m, mutta se onkin linnuntietä. Matka rannalle oli alamäkeä ja matka kotiin ylämäkeä. Ei mitään Suomen lussuja 5 asteen kulman mäkiä, vaan ihan meni jalat hapoille kiivetessä. Hyvä jumppa tuli päivisin siinä touhussa. Vuoristoseudulta kannattaa todellakin katsoa missäpäin hotellit ja asunnot ovat. Meidän asunto oli kyllä parhaassa mahdollisessa paikassa silti, sillä meidän kattoterassi oli asuntoalueen korkein ja siellä sai ottaa rauhassa rajatonta. Lähistöllä ei ollut meluista liikennettä tai ihmisvilinää. Kun halusi keskelle kaikkea, vähän matkan (sisältäen ylä- ja alamäkiä) päässä oli junapysäkki, jolla pääsi hujauksessa huliseviin kaupunkien keskustoihin.
12 kommenttia:

 1. Vautsi, niin upeita kuvia ! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit kuinka tunnelmallisia kuvia! Tää postaus ei kyllä ainakaan yhtään sitte hellittänyt mun jo valmiiksi kamalaa matkakuumetta :-D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia, just sellasia että jää vain tuijottelemaan niitä :) taas vaihteeks iski ehkä pieni matkakuume päälle, voih ;)

  VastaaPoista
 4. oi hitsi mikä matkakuume taas tulikaan... :D Aivan upeita kuvia ei voi muuta sanoa ♥!

  VastaaPoista
 5. Kaunis paikka <3 :) Tuli ihan ikävä kesää ja tota merta ulkomailla <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥