VAMOS AL A PLAYA

24.9.2015


Ei Espanjassakaan koko aikaa aurinko täydeltä terältä porottanut, vaan yhtenä päivänä satoi kaatamalla vettä ja parina päivänä pilviharsoja lipui taivaankannen yli. Pilvisenä päivänä on kuitenkin mahdottoman hyvä tsäänssi saada rutkasti brunaa, eikä aurinkorasvaakaan tarvitse paljoa läträillä, koska pilvet suojaa! Laitoin kuitenkin joka päivä kymppistä aurinkorasvaa, sillä se estää palamista, mutta ei vähennä rusketusta ollenkaan. 

Rannalla löhöttäminen on ehdottomasti yksi rentouttavimmista asioista. Alla on rantapyyhe, joka on ollut monella muullakin etelän reissulla mukana ja vähän pitää kiemurrella sen päällä, että hiekka muotoutuu hyvin alle. Hyvä kirja eteen, ja kun alkaa puskee soijaa, juoksee mereen räpiköimään ja etsimään simpukoita rannalta. Täällä Suomessa on onneksi vaihtoehtona kuuma kaakao ja villasukat sateen ropinassa. 


17 kommenttia:

 1. Vitsit, ihan mielettömän ihania kuvia! :) Ja toi on kyllä usein positiivinen juttu, kun ulkomailla on vähän pilvisempää, rusketus tarttuu ja ei tarvii löträtä aurinkorasvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mira! Jep, luulis että niin ei oo, mut pilvisyys on rusketuksen pelastaja :)

   Poista
 2. Pyri tekemään silta niin että kyynärpäät ovat suorat, ja suoraan olkapäiden alapuolella. Näin ollen tarvittava ekstensio liike tulee rintarangasta eikä lannerankaan tule noin pahaa hyper ekstensiota joka voi olla pahaksi selälle. Tätä voi harjoitella jalat korotettuna jos liikkuvuus ei riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan huomioon että tein sillan vinolla hiekkarannalla joka valuu raajojen alta aaltojen voimasta :D Mun alaselkä on yliliikkuva ja olkapäitä pitäis venyttää, I know. Kiitos vinkeistä.

   Poista
  2. Lannerangan kompensoin itsensä yliliikkuviksi jos liikettä ei tule tasaisesti koko rangasta. uskon että stabiloituu kun harjoittelet myös rintarankaan liikkuvuutta.

   Poista
  3. Mulla on ongelmia rintarangan kanssa, kun ylimmät kylkiluut on lukossa. Pitäis käydä omt-fyssarilla niitä mobilisoimassa ja oon yrittänyt saada kireyksie pois.

   Poista
  4. Hyvä idea. Kuitenkin muista että manipulaatio on vain hetken helpotus. Jotta saat pysyviä tuloksia, täytyy sinne rintarankaan itse harjoitella liikettä. Jos omt fysioterapeutti osaa työnsä niin hän myös neuvoo sinua saamaan kestäviä tuloksia eikä vain napsuttele auki ja pyydä rahan toivossa tulemaan ensi viikolla uusiksi :E

   Poista
  5. Mun omt on Kuopion parhain ja sen kanssa ollaan aina katsottu jumppaa kohdistetusti. Hoituu :)

   Poista
 3. Vautsi miten upeita kuvia!! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on nyt ikävä kesää ja haaveilen jo ensi kesän lomasta johonkin ihanaan lämpimään maahan ottamaan aurinkoa :D <3 Oon jo pitänyt useamman kerran sanoa, että sulla on todella upea vartalo ! :o Aivan täydellinen oikeesti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Ei se nyt niin täydellinen ole, en vaan blogiin laita kuvia joissa näkyy makkarat ja kaksari :)

   Poista
 5. Ihania kuvia ♥ Siulla on tosi hyvä kroppa! :)

  VastaaPoista
 6. Wau upeita kuvia, ihanan väriset biksut! :-)

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥