ESPAÑA

12.9.2015


Tästä alkaa Espanjan matkakuvien postausmaratooni! Lupaan poistailla välissä muitakin kuulumisia. Keskiviikkona 2.9. aamulla lento lähti Helsingistä Osloon, jossa odoteltiin muutama tunti lentoa Malagaan. Perillä Espanjassa otettiin paikallisjuna ja matkustettiin kohti meidän vuokraamaa asuntoa, joka oli Fuengirolan ja Malagan välissä Carvajalissa. Paikka oli rauhallisempi, kuin vieressä olevat suurkaupungit. 

Vuokrasimme asunnon hotellin sijaan, koska siellä on helpompi elää perheen kanssa. On kokkausmahdollisuudet, pyykinpesukone, paljon tilaa, yksityisyyttä ja pääsee helpommin touchiin paikallisen fiiliksen ja elämän kanssa. Ollaan ennenkin esimerkiksi Turkissa otettu apartemento eli asunto, jossa on helppo kolmen siskoa sisältävän perheen kanssa tehdä arkirutiineja. Ensimmäinen ilta meni jääkaappia täyttäessä ja pitkästä matkasta toipuessa, lisää reissukuvia päivittelen myöhemmin.

 Illalla meillä oli tapana korkata pullo tai kaks viiniä iltaisin,
jotka maisteltiin viidestään. Oltiin reissattu 14 tuntia, niin teki
eetvarttia ottaa pienet iltahömpskyt ja yömyssyt.
Espanjalainen viini

12 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia ♥ Ja tuollainen asunto on kyllä isommalle porukalle aina ihan järkevä valinta :)

  VastaaPoista
 2. Si, eviva Espana! :)

  VastaaPoista
 3. Niin upeen näköstä, innolla oottan sun seuraavia matkapostauksia ! (:

  VastaaPoista
 4. Vau, aivan upeita kuvia! <3 Matkakuume vaan kasvaa näitä katsellessa, onneksi on jo itselläkin seuraavat matkat tiedossa. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja kuvia! :) Ja vau mitä maisemia :3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥