MITÄ PÄÄLLE TANSSITUNNILLE?

16.9.2015


Sain huikeen mahdollisuuden tehdä yhteistyötä street wear painoitteisen DefShop -nettikaupan kanssa. Olen etsinyt streettikamaa ja rentoa tanssivaatetta sieltä täältä netistä, esimerkiksi ebaysta ja muutamista nettikaupoista, mutta ne rajoittuu usein lökäreihin ja elämänkouluvaatteisiin. Ihme kyllä en ollut vielä DefShopiin törmännyt, ja nettikauppaa pläräillessäni alkoi heti tulvia ideoita asuista ja teki mieli painua twerkkaamaan dancehall -tunnille.

Tanssiminen on ylivoimaisesti parasta aerobista liikuntaa. Lenkkeillessä ei todellakaan saa kulutettua melkein 700 kaloria tunnissa! Oon aina tanssituntien jälkeen punanen ku paloauto ja litihikinen. Erityisesti rakastan dancehallia ja reggaetonia. Zumbasta ja semmosista en välitä, vaan tykkään lantion ja rintakehän välisistä isolaatioista, jotka ovat hyväksi mun lukkiutuvalle rintalastalle ja hapoiks reisille. Jos jamaikalta lähtöisin olevat reivaukset ei ole vielä tuttuja, niin tässä yksi strippi tästä tyylilajista. 

Eri tanssityyleihin kuuluu vahvasti pukeutuminen, ja musta on kivaa nostattaa fiilistä kunnon reenikamoilla. Liian kireät ja tukevat treenipökät ei oo kätevät tunnilla, jossa sen berberin pitää hyllyä, eikä salikengillä saa luistavaa touchia lattiaan. Vanhat jalkaan muotoutuneet tennarit on parhaat.


lippis ebay
paita DefShop (saatu)
treenikassi DefShop (saatu)
pökät DefShop (saatu)
tennarit Fiorella


paita DefShop (saatu)
treenileggingsit DefShop (saatu)
tennarit Fiorella4 kommenttia:

  1. Oho, enpä oo aiemmin tiennykkään tämmösestä nettikaupasta :) täytyypä tsekata läpi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥