ALL I NEED IS FOOD

1.9.2015


Kuopiossa oli viikonloppuna ehkä maailman parhain tapahtuma - SATOA festivaali. Monien huippuravintoloiden kojut töröttivät Kauppakadulla ja Puijonkadulla, ihanat tuoksut ja nälkäsiten ja ähkyisten ihmisten hälinä täytti torin kulman. Kaikki ruoka-annokset olivat siis 2-6 euroa hinnaltaan, ja jokaisen ravintolan koju tarjosi kolme eri annosvaihtoehtoa. Sieltä sai nopeasti ottaa monia annoksia pienellä rahalla mukaan! Minä söin mm. sienikeittoa, hampurilaisen ja suklaakakkua. Keli oli aika hurjan vaihteleva, sillä sateen jälkeen pilkisti aurinko, ihmeelliset pilvet ja monta sateenkaarta. 
Sunnuntaina kävimme Rustikissa syömässä. Se oli edustettuna myös ravintolakadulla anniskelualueenkin kanssa. Ravintolassa on hyvää suomalaista perinteistä ruokaa, joka maistuu varmasti kaikille. Ja sain elämäni ensimmäisen roikkuvan ruoka-annoksen! Oli mukavaa olla kahdestaan ravintolassa sisällä, koska muut olivat terassilla.

Näihin kuviin ja tunnelmiin - lähdemme perheen kanssa kohta Helsinkiin ja huomenna viikoksi Malagaan. Parin viikon päästä luvassa siis hurjasti kuvia tämän pienen blogiloman jälkeen. Adios, amigos! 


8 kommenttia:

 1. upeita kuvia ja vitsi tuolla ois kyllä ollut kiva itsekkin päästä käymään :)! Tuli nälkä noita ruokakuvia katellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! niin mullekin kun taas niitä katselin :D

   Poista
 2. Tosi taiteellisia kuvia!! :) Tuli vähän vesi kielellekkin noista ruokakuvista heeh :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥