SKY BLUE, DARK BLUE

8.8.2015


Ostin Helsingistä tämän mekon, ja vaikka se on mun ainoa tummansininen vaatekappale niin rakastuin siihen ihan kokonaan! ♥ Bikbokin alennuksessa mekko oli puoleen hintaan, eli 14,95€. Olen etsinyt kesäksi maksimekkoa, ja nyt mä täydellisen sellaisen löysin. Eilen oli pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen ilta, joten laitoin tottakai tuulessa liehuvan kesärievun päälle.

Oltiin porukalla Valkeisen lammen rannalla kuuntelemassa musaa, maistelemassa kuohuvaa ja höpisemässä kaikkea turhaa. Ellin kanssa käytiin ottamassa juuri ennen auringonlaskua kuvia tienvarressa, koska lammen rannoille puut heittivät jo varjon. Kuviin tuli hienot vastavalot. Käytin taas asusteena metallitatuointia, joka sopii avonaiseen selkään hyvin. Mitä tykkäätte, onko maximekot vielä hot or not?
Tästä panoraamasta tuli melko hauskan näköinen ennen kuin väänsin sen paikoilleen Photoshopilla, oli pakko tehdä kollaasi. Käytän panoraaman tekemiseen photarin Tiedosto > Automatisoi > Photomerge. Elämää helpottaisi taas huomattavasti laajakulma! En hirveästi tuosta normi 18-55mm tykkää enää, mutta sitten jos kuvaan 40mm niin sekin rajoittaa tosi paljon kuvaamista. 

Lähdettiin illalla vielä yöelämään Hesen kautta. Jätin vahingossa kameran laukkuun kun mentiin baariin, en ikinä ota sitä kun pelottaa että joku vie sen tai rikon sen. Haluaisin joskus käydä kaupungilla yöllä pelkästään katuvalojen varassa kuvaamassa, niin ettei olisi ihmisiä taustalla. Ah, mulla on niin paljon taas kuvia koneella ja tänään luvassa yksi tai kaksi kuvausjuttua taas! Mukavaa, mutta olisipa vielä aikaa tehdäkin kuvia. No onneksi olen nyt lomalla, joten ensi viikolla sitten.


14 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis - niin mekko kuin sinäkin! :) Tykkään sun blogista ihan valtavasti; jaksat postailla ahkeraan ja sun kuvat on ihan superluokkaa! Kivaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. vau mikä mekko, tosi upee ja sopii sulle kuin tehty!! ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mekko! Ja kauniit kuvat! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten kiva mekko! Oot kyllä kaunis ja tää blogin on huippu ♥

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana mekko!

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana mekko ja kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥