ON THE ROOFTOP

2.8.2015

Tiistain photoshootin toinen puolisko ihanan Emilian kanssa toteutettiin IsoCeen katolla. Oothan jo käynyt katsomassa ensimmäisen puoliskon, aution tehtaan kuvat? Käytiin ensimmäisten kuvasessioiden jälkeen mun luona vaihtamassa vaatetta ja mentiin keskustaan etsimään kattoa ja auringonlaskua. Oli valitettavasti pilvinen ilta, joten vastavalokuvia kesäillan aurinkoa vasten ei saatu. Valot olivat onneksi ihan hyvät vielä myöhäänkin, ja saatiin myös kaupunkimaisemaa taustalle. Kaide ja katto eivät vaan olleet kovin hienot, niin kuin näette niin rautatanko ja -verkko ei edusta sitä parasta idyllistä kaupunkisommitelmaa.

Katolla vierähti tunteroinen kameran kanssa. Vuorotellen otettiin toisistamme kuvia ja kokeiltiin kaikkea hauskaa. Saatiin samalla myös lisää ideoita seuraavaa kuvauskertaa varten. Ajateltiin joskus käydä katolla kuvaamassa ihan auringonlaskussa, ja keksittiin myös uusia paikkoja ja ideoita, mitä kuvata.


Laitoin itselleni vasempaan käteen metallitatuointeja, jotka ovat nyt kesällä hirmu hitti. Hauskaa sinänsä, sillä tilasin nämä joskus talvella. Samoin edellisen postauksen sukkia näkyy puolilla teineillä tuolla kadulla, ja ostin nekin aikoja sitten, en vaan ole käyttänyt. Viimeksi varmaan joskus 10 vuotta sitten olen  jotain muropaketin siirtotatuointeja pistänyt! Ja nämä pysyy todella hyvin, nyt on nämä kädessä olevat kuudetta päivää paikallaan. Käden sisäpuolelta tosin hankautui vähän pois tankotanssiessa heheh, mutta muuten  ne on pysyneet ihan yllättävän pitkään! Ei siis ole ihan kertakäyttökamaa nämä.

Tatuointien lisäksi kaikki sormukset ja mekko ovat ebaystä. Kyllä, olen ebayholisti. Mekko on rantatarkoitukseen ja todella läpinäkyvä, joten alle pistin Bikbokin mustan tuubihameen (kiitos emppu lainasta ♥) ja Fiorellasta ostetut niittirintsikat.


Alla vielä yksi fail -kuva. Kohta alkaa meikä pakata laukkua stadia varten siskon kanssa, huomenna lähtee Onnibus 7:00 KPO - HKI! Mun eilen alkanut loma alkaa saada tuulta alleen, toisin kuin mun mekko näissä kuvissa.

12 kommenttia:

 1. siis VAU ! Oot kyllä niin kaunis ♥

  http://emilialiisamria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ois kiva tietää millä asetuksilla kuvaat! Oisko mahdollista saaha esim postaus aiheesta? Millä nikseillä onnistuu saamaan hyvän kuvan toisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän postauksen kuvat on otettu Emilian Olympuksella, mutta normaalisti käytän P:tä ja säädän isot, valotuksen, valkobalanssin jne itse :) Sisällä esim. ostoksia kuvatessa käytän manuaalia, kun valot eivät vaihtele toisin kuin ulkona. Hyvään kuvaan vaikuttaa kaikkein eniten ihan luonnon valot, näissäkin kuvissa ulkona tuli hyviä kuvia ihan ilman juuri prikulleen oikeita asetuksia. :)

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia, ihana asu ja tosi kaunis sinä! :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia, niin kauniita Annika :) Mulla ois sulle haaste mun blogissa http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2015/08/libster-award.html :) Aivan ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 5. Sulla on todella upeat hiukset! Tyksyn :) Btw, mun blogista löytyis sulle haastetta, käyhän kurkkaamassa :)

  http://nuoruustanssi.blogspot.fi/2015/08/challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Jee toinenkin haaste, kohta pääsen kirjoittelemaan urakalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥