@HKI

12.8.2015


Viime viikolla maanantaina lähdettiin pikkusiskoni Ellin kanssa extemporee Helsinkiin. Matkalla katsoin youtubesta elokuvan Oblivion, leffaa katsellessa matka menee todella nopeasti! Tultiin puolen päivän jälkeen keskustaan Onnibussilla ja tehtiin pieni sightseeing -kävely Kallioon, jossa oli meidän hotelli Cumulus. Mentiin päiväksi keskustaan syömään, shoppailemaan, kiertelemään ja kahvittelemaan. Oli pitkästä aikaa todella hyvät kelit, ja koko reissun ajan paistoi aurinko ja oli lämmintä. Mutta miksi me lähdettiin? Koska teki mieli. Meidän viestikeskustelu meni näin: 

Elli: "lähetäänkö stadii
minä: "miks"
Elli: "huviksee lintsille"
minä: "joo"


Illalla oltiin matkustelun jälkeen tottakai aika puhki, ja mentiin hyvissä ajoin nukkumaan. Hotellisängyt on niin ihania! Pehmeet peitot, muhkeat tyynyt ja leveä sänky antavat hyvän boostin unenlahjoille. Tykkään nukkua uusissa paikoissa, ei kannata kiintyä liikaa omaan sänkyyn. Lisää kuvia meidän kaupunkolomasta, Linnanmäestä ja ostoksista myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. Moikka! :) Oisko sulla mitään hyviä venyttelyvinkkejä tankotanssista kipeytyneille ylävartalon lihaksille? Terveisin yks joka alotti tankotanssin tällä viikolla osittain tän blogin innoittamana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä eniten kipeytyy alottaessa varmaan lavat, joten ne kannattaa venytellä hyvin. Sitten kaikki suuremmat lihakset eli rintalihas ja hauis esim. seinää vasten, ja ojentaja ja olkapää. Ranteiden molemmat puolet voi venytellä taivuttamalla ranteita ylös ja alas seinää vasten, ne kipeytyy juuri puristamisesta ja kiinni pitämisestä. Kyljet ja pitkät selkälihakst ovat myös kovilla, niin rauhallisesti nekin. :)

   Helpoin tapa välttää kipeytymistä on kunnon jäähdyttelyt, eli jumppailee vaikka kepillä niitä tankotunnin jälkeen ja syö heti treenin jäkeen hiilareita ja protskua. Ihanaa että alotit tankotanssin, onnea ja menestystä kehittymiseen! :) Kun tunneilla käy säännöllisesti, niin kroppa tottuu rasitukseen, ja myöhemmin mikään paikka ei enää kipeydy! :D Käytkö missä kaupungissa ja millä studiolla tankoilemassa? :)

   Poista
  2. Mä voisinkin tehdä tästä joskus ihan erillisen postauksen! Kiitos ideasta ;)

   Poista
  3. Täällä Kuopiossa RSP:llä :) kiitti vinkeistä!

   Poista
  4. Oi ihanaa! Nykäsehän hihasta jos uskallat, paitsi ainiin ei oo paitoja tankotanssissa ;)

   Poista
 2. Moi Annika! Mua kiinnostais tietää, teetkö ripsiä kuopion alueella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teen, mutta en ole mainostanut asiaa ettei tule liikaa huollettavia asiakkaita :)

   Poista
  2. Joo aivan! Mie olisin kiinnostunut jos otat lisäasiakkaita vastaan :) terveisin entinen puhelinmyyjäkaverisi, bongasin sun blogin taas sattumalta lähiaikoina! ;D

   Poista
  3. Juu, mulla ei näillä näkymin oo töitä tiedossa niin voin tehä! :) pistäpä viestii tarkemmin vaikka annika_jau@msn.com, en numeroani kehtaa julkisesti jakaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥