HASHTAG FOOD

9.8.2015


Vaikka blogiin en ole ehtinyt päivitellä kaikkea, niin kyllä, minullakin on ollut sosiaalista elämää viimeisen parin kuukauden aikana! Olen ollut kahvilla, terdellä, leffassa ja ravintoloissa. Ylempi pulled pork -pannari on Muumikahvilasta, ja voi pyhät pyssyt, että oli maukas. Mulla on revitty possu -addiktio aina ravintoloissa käydessä. Tykkään niin paljon ylikypsästä lihasta, ja oon muutaman kerran Lidlistä ostettua itse tehtävää revittyä possuakin maistanut. Mua houkuttais niin hurjasti tehdä itse revittypossu-bataattihamppareita!

Terdekelejä on ollut kyllä harvassa tänä kesänä, mutta kappas kummaa olen terasseillekin eksynyt. Uusi makuelämys oli maailmannavassa Upciderin dry apple & lime. Olen nykyään rakastunut kuiviin ja tosi kuiviin siidereihin, ja ehdoton lemppari on Crowmoorin extra dry. Siinä on melko vähän sokeria, joten ei ala turvottaa tai tulla makean ähky, jos muutamat juo.
Nämä kuvat ovat Bowldineristä, jossa - ylläri pylläri - tilasin pulled pork burgerin. Paikasta on tullut luotettava vakiorafla, jossa on joka ikinen kerta mainio ruoka. Valitettavasti annoksesta on vähentynyt coleslaw -salaatti, joka ennen oli ranskalaisten ja hampurilaisen rinnalla lisukkeena. En silti valita, maku on vain parantunut.

Drinkkilista näyttää myös todella houkuttelevalta. Varmasti hauskasti nimetyt drinkit olisivat todella hyviä, mutta hinta pyörii siinä 7 euron tienoilla pienemmissäkin drinkeissä. No, eipä tarkoituksena kertaakaan ole ollut vetää perseitä olalle Bowldinerissä. Juon poikkeuksetta ravintoloissa jäävettä, koska limpparin kanssa tulee hirmuinen ähky. Käytiin katsomassa työkavereiden kanssa Taika-Mike XXL ja myöhemmin Jurassic World.  Eilen käytiin katsomassa myös Ted 2 ystäväni kanssa. On kyllä tämän kesän leffatarjonta ollut todella hyvä, ja listalla onkin vielä muutama must see leffa. Keväällä oli todella tylsiä leffoja pyörimässä. Ja muuten Ted 2 oli ihan älyttömän hauska, naurettiin mahat kippurassa ääneen ja niin teki loputkin katsojista. Suosittelen!


Kuopiossa suuren suosion niittänyt italialainen ravintola Trattoria Sorrento oli mulle uusi tuttavuus, mutta sinne on pakko päästä toistekin vetämään pizzaa. Kun ravintolaan astuu sisälle, on se teleportti suoraan italiaan. Keittiöstä kuuluu italian kielen pulina ja sisustus on ihan Etelä-Euroopasta. Henkilökunta viilettää vauhdikkaasti italiaksi, englanniksi ja suomeksi höpöttäen ja hymyillen ohi, ja välillä joku heistä käy heittämässä hauskan vitsin vieressä. Tuli vähän väliä flash backejä Rooman matkaan!

Pizzat ei todellakaan olleet mitään keskinkertaisen rasvaisen darramätön luokkaa, vaan ne olivat kauniita, rapeita ja makuja täynnä. Kyllähän tuon nyt kuvastakin huomaa, mikä ero suomalaiseen pizzaan on! Tilasin pizzan, jossa toinen erimakuinen pizza oli sisäänleivottu. Kun leikkasin veitsellä paksua etureunaa, sisältä paljastui salamia, juustoa ja kastiketta. Voe hyvän tähen. Viis kautta viis. Jälkiruoaksi syötiin puoliksi perinteinen italialainen tiramisu.


2 kommenttia:

  1. öäh miten herkullisen näköisiä ruokakuvia! *q*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥