NAUTI HETKIST, ELÄMÄ ON HEKTIST

26.7.2015


Buujaa bitses! Menneen viikon kalenteri on taas ollut tupaten täynnä. Mulla on koneella paaaljon kuvia, joita en ole ehtinyt edes selailla saatikka julkaista. Nyt avasin kuvat keskiviikkoillalta, jolloin käytiin kahvilla ihanien ystävien kanssa. Vihdoin sain hyvän syyn pukeutua ja laittautua kunnolla. Hiuksia en tosin ollut taaskaan muutamaan päivään pessyt, joten messy bun pelasti hiuskriisin siltä iltaa. Ja vielä note to self: laita valitsemasi asu päälle vasta, kun olet juuri lähdössä. Harmaaseen polyesteripaitaan ehti tulla vaikka minkä näkösiä tahroja syödessä ja meikatessa! Toivottavasti ette bongaa niitä kuvista.

Tämänhetkinen työsuhde loppuu tulevana perjantaina. Jes! Mutta ei jes. Mistäs minä keksin töitä vuodeksi eteenpäin? Olen pistänyt pari hakemusta vetämään aina kun on ollut aikaa, enkä haluaisi ainakaan muutamaa viikkoa pidempää kesälomaa elokuussa pitää. Kokoaikatyö välivuodelle olisi siis hakusessa, koska osa-aikaisten tuntimäärillä ei fyhvee kerry säästöön ollenkaan. Ja haluaisin syödä talvella muutakin kuin pikkukiviä, makaroonia ja varpaankynsiä. Tämän kesän kylmyys on välillä ollut ihan anaalista mutta toisaalta eipähän oo harmittanut painaa duunia kun kaverit ei pelaa biitsiä ja chillaa rantsulla. Nytkin tiedossa on joku ihme "myrsky", toisinsanoen tuulee ja vettä tulee esterin juuri sieltä. Muualla maailmassa on ollut keskimääräistä lämpimämpi heinäkuu, ja Suomi kärvistelee käyrän alapuolella. Kohta varmaan jääakarhut ja pingviinit muuttaa tänne kesää viettämään.

Summer bucket list oli keväällä blogimaailman hittipostaus. Menneinä kuukausina ei varmaan ole voinut puoliakaan idyllisen aurinkoisista asioista tehdä, joten toivotaan, että elokuusta tulee kuuma. Mietinkin, että mitä kaikkea tältä kesältä on valitettavasti (tähän mennessä) jäänyt tekemättä ja mitä aion vielä tehdä heti kun kelit ja tili sallii. Tässä on mun (the rest of the) summer bucket list:

 otan tatskan
heitän talviturkin
nautin lämpimästä kesäsateesta
kuvaan ukkosta ja salamoita
valvon kokonaisen yön
lähen stadiin pikkusiskon kanssa
käyn lintsillä
kerään äitin kanssa koko päivän mansikoita
otan aurinkoo paatin katolla
syön puoli litraa jätskiä ilman morkkista
sisustan remontista valmistuneen huoneeni
nään paljon tuttuja rock cockissa
maistan ainakin kolmea uutta viiniä
tankotanssin monta kertaa viikossa
uudistan blogin ulkoasun
kokeilen uusia leivontareseptejä
ostan korkkarit
löydän töitä4 kommenttia:

  1. Olipas kivoja kuvia ja summer bucket lististäsi löytyi mukavia juttuja. Toivottavasti pääset toteuttamaan ne vielä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥