LOST & FORGOTTEN

30.7.2015


Käytiin tiistai-iltana ystäväni Emilian kanssa hylätyllä vaneritehtaalla kuvaamassa ja pidettiin oikeen pitkän kaavan kuvaussessiot! Meikattiin ja valittiin vaatteet tässä kämpällä, ja lähdettiin kassit täynnä kuvausvälineitä ja vaatteita Itkonniemeen teollisuusalueelle. Tehdas on ollut pitkään tyhjillään ja kaikki mahdolliset reitit sisään on lukittu, laudoitettu tai muurattu umpeen, ettei kukaan mene sinne rikkomaan itseään. Siellä romahtaa lattiat ja joku talvi kuulemma joku pulikin on sinne sisälle paleltunut. 

Haluttiin pitää photoshoot jossain katolla kaupungissa, mutta päätettiin ensin mennä tehtaalle vähän karumpaa taustaa etsimään. Sielläkin on katto ja kyllä, olen seikkaillut siellä, mutta tikkaat oli katkaistu tällä kertaa niin korkealta ettei siihen saanut mitään rakenneltua alle päästäkseen katolle. Tehtaan katon taustalla ei olis ollutkaan muuta kuin puita ja muutama kerrostalo, joten illemmalla heitettiin toiset rievut päälle ja mentiin keskustaan yhden kauppakeskuksen katolle ottamaan toiset setit. Niistä kuvia myöhemmin, pysykääs siis linjoilla! 


Pistin vähän epätavallisemmat kamppeet niskaan, että tulisi vähän urbaanimpaa ghettofiilistä rämäselle tehtaanpihalle. Taivas meni puoliksi pilveen, mutta aurigon valo heijastui maagisesti yhdestä suuresta valkeasta pilvestä, ihan kuin taivaalle olisi rakennettu valmiiksi jättimäinen kuvausstudio! Mukana mulla oli yksi studiovalo, mutta sitä ei onneksi tarvittu. 


Meillä oli tosi kivaa kuvatessa ja seikkaillessa. Sisäpihan ympäri ajeli pilistä muutama jonne moponsa kanssa, ja alapuolella kuvassa vähän repesin, kun ne katsoivat ihmeissään meidän touhuja ja poseja. Kierreltiin pihalla etsimässä uusia koloja ja kivoja taustoja, ja kuvat on otettu mun Canon EOS 600D:llä (linssi 18-55mm) ja Emilian Olympuksella (linssi 25mm). Kuvausmeikkinä mulla toimi smokey eyes ilman eyelineria, olisiko kiinnostusta tutoriaalille? Mitäs muuten tykkäätte kuvista ja taustoista? :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, huomenna on jo perjantaiii ♥

16 kommenttia:

 1. Tutorial ois ihana!!! Sun meikit on niin upeita. Oot todella kuvauksellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiiitoos!! ♥ Tutoriaalin joskus teen :)

   Poista
 2. Onko tää tehdas se entinen vaneritehdas? Vai mikä?

  VastaaPoista
 3. Vau!! Näytät ihan sairaan hyvältä! :O ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Oot kyllä tosi sievä :) Ite tykkään kans meikkitutoriaaleista et postausta vaan kehiin!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia silmänruuasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xdddddddd ole hyvä hun ;)

   Poista
  2. Harmi ettei ole enää tarjolla. Oletko uutta duunia vielä löytänyt?

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥