YO ♥

12.6.2015


Kaksi viikkoa sitten lauantaina oli yksi ihanimmista päivistä! Minä ja muut 4 vuoteen lukion käyvät kaverini valmistuttiin vihdoinkin. E:n paperit tuli ja lukion päättötodistuksessa keskiarvo 9,3. Ei kai siellä turhaan neljää vuotta istuttu. Lakitus alkoi kello 10 ja me neloset istuttiin yhessä takarivissä. Hyvä, sillä olisi ollut vähän tylsää ilman juttuseraa. Iskäni Petri Jauhiainen kuvasi päivän ajan mulle tärkeitä hetkiä.

Päästiin juhlasta vähän myöhässä sen venymisen takia, klassikassahan oli 162 lakitettavaa. Kotona Vehmersalmella porukoiden luona pidettiin juhlat klo 14-18. Hahah, en uskonut kavereitani, jotka sanoi ettei omissa juhlissa ehdi syömään. Neljä kertaa ehdin haarukalla koskea voileipäkakkupalaani ennen kuin pääsin syömään ilman maljojen nostelua! Vieraat kävivät liukuvasti ja oli ihanaa nähdä sukulaisia ja ystäviä.
Kello oli melkein seitsämän, kun raahasin iskän kameran kanssa ulos, sillä mustahan ei ollut otettu yo-kuvia! Meinattiin ottaa viime viikonloppuna viralliset kuvat iskän studiossa, mutta ei sitten jaksettu. Hymy oli jo puutunut naamaan ja meikit ja hiukset miten sattuu, mutta kuvista tuli ilta-auringossa ja Cadillacin konepellin päällä hienoja! Ylemmässä kuvassa mun ihanat siskot elli ja Kaisa, autossa kruisailemassa paras ystäväni Katre ♥

Osa kaveriporukastakin ajoi 50 kilometriä täältä Kuopiosta mun juhliin syömään herkkuja. Illalla Kuopiossa juhlittiin jatkoja Niiralassa isolla porukalla. Harmi, ettei saatu meidän kaveriporukasta aamulla eikä illalla yhteiskuvaa! Huono muisti hip hurraa. Kaikilla oli ihan sikakivaa koko ajan. Baarissa kuitenkaan meno ei ollut ihan katossa, olisi varmaan ollut kaveriporukan kesken Niiralassa hauskempaa :D Yön viimeiset tunnit olin meillä vierailleiden kavereiden kanssa ja käytiin snäckäriltä hakemassa iso kasa ruokaa. Sunnuntai olikin sit vain löhöilyä varten ;)
10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja onnea ylioppilaalle! :) Kaunis mekkokin sulla on ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Juu mä rakastuin tuohon mekkoon :)

   Poista
 2. Vau, hienoja kuvia postaus täynnä! Omista yo-juhlista ei tullut mitään kovin kummoisia kuvia kun olen sakista ainoa joka oikeasti osaa kuvata, mutta muistoja yhtä kaikki! (:

  denppu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kaaheen kaanista!
  Onnea ja iloa vielä vaan! (t. aulakummitus...)

  VastaaPoista
 4. Siis todella ihania kuvia *_* vitsi ku ois itelki noin taitava hovikuvaaja :D ja onnea ylioppilaaksi pääsystä!

  VastaaPoista
 5. Vautsi miten kauniita kuvia! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥