Aerial arts

16.6.2015


Päivät viilettää ohi nopeasti ja kohta onkin jo jussi. Minäpä se en ole ehtinyt bloggailla kovin huimaa tahtia, mutta älkää hätäilkö - paljon kuvia jemmassa julkaisua varten. Toissaviikolla käytiin tankotanssiaikojen kavereiden kanssa kunnonsalilla vähän renkailemassa. Rengas on ystäväni oma, ja nyrkkeilysäkkien hävittyä hän ripusti sen kattoon kiinni. En ole käynyt renkailemassa kuin kerran aiemmin, mutta tankotanssijathan ovat luonnonlahjakkuuksia kaikenlaisten tankomaisten esineiden kanssa ;) No ei ihan, mutta otteet, "touch" eli tatsi, gripit ja pidot on sirkusrenkaassa aika samantyylisiä. Ja samannäköisiä liikkeitä voi varioida sekä tangolle että renkaalle. 

Rengas tunnetaan myös nimillä aerial hoop ja lyra, suomeksi myös rengastrapetsi. Se on päällystetty tennisteipillä, että siinä pysyy myös vaatteet päällä. Tanssitankohan on samaa jauhomaalattua metallia kuin tämäkin rengas pinnaltaan, mutta sitä ei päällystettynä voi käyttää kuin tolppa-akrobatiassa. Siksi tankotanssijoilla on pakko olla melko vähän vaatetta, että tangossa pysyy. Renkaassa (onneksi, muiden kanssakuntoilijoiden silmiä säästäen) pysyi siis urheiluvaatteet päällä. 

Renkaan omistaja on enemmän ekspertti liikkeiden ja niiden nimien kanssa, joten minä vain tein jotain randomia ja kysyin "onko tää joku liike? näyttääkö kivalta?" ja esimerkkinä kuvat alla. Kaikenlainen temppuilu huumorimielessä on tosi kivaa kun on hyvää seuraa. Välillä röhötettiinkin kippurassa lattialla (tai renkaalla) ja muut salillaolijat ihmettelivät.

Rakas bitsini Katre oli Kuopiossa ja vein sen ilmaseks kokeilemaan kunnonsalia. Otettiin muutamat söpöilykuvat. Olisi kyllä pitänyt ottaa järkkäri mukaan, huonossa valossa ja sekaisessa ympäristössä ei tullut maailman parhaimpia kuvia. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, ja muistakaas käydä jussia varten alkossa ennen perjantain kello 12! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥