Whine up, wine up

23.5.2015


Onneksi perjantai tuli, madellen tosin, rankan viikon jälkeen. Jo aamukuudesta lähtien taivaalla ei näkynyt edes pienen pientä pilvenhattaraa, ja ilma lämpeni auringon noustessa korkeammalle. Töiden jälkeen kävin Alkossa ostamassa pullon viiniä, jota en ennen ollut juonut. Koitan laajentaa makutuntemuksia ja ottaa joka kerta erilaisen pullon. Tällaisen rosepullon näin kerran porukoiden jääkaapissa ja ajattelin sillä perusteella ostaa sen - porukoilla kun on hyvä roseviinimaku! Kaikki naiset tietää sen, että viinejä valikoidaan kauniin pullon perusteella useammin kuin hinnan tai prosenttien ;) Perhoset ja kukat oli just passelit aurinkoiseen keliin. 

Eilinen oli ehkä ensimmäinen oikea kesäpäivä. Mentiin porukalla Valkeisen lammelle (ah - matkaa muutama hassu metri!♥) ja sieltä myöhemmin Kuplahallille ja pojat pelas manista koriskentällä. Alkoi olla jo viileä, kun ei kuitenkaan keskikesä ole, niin mentiin yhen kaverin asunnolle. Baariin meneminen venähti yhteen ja meikäpoika ahkera tyä_miäs olin aamukuuden herätyksistä niin väsynyt, että tulin kotiin. Äänikin melkein lähti, kun ei flunssa vielä sataprosenttisesti ole poissa. Nyt aamulla heräsin yhdeksältä. Mun unirytmit näköjään pysyy ihan hyvin!


Pakkausteknillisistä syistä vaihdoin kameraan 40 millisen lättylinssin. Mun uudessa ihanassa repussa ei ole tilaa yhtä paljon kuin tilaihme-kassissa, ja pitkästä aikaa tällä linssillä kuvasin. Näköjään panoraamakin onnistui makrolla ihan hyvin. 

Varoitus! Näissä kuvissa painottuu alkoholi - jos olet alle 18-vuotias, kuvittele pulloon mehua.4 kommenttia:

  1. On hienoja kuvia! mulla on kans hyvätasoiset kuvat blogissa aa ja oo. Jos kiinnostaa niin käy vilkaisemassa www.weekendchic.fi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥