New home

3.5.2015


Eilen aamulla yheksän jälkeen aloin laittamaan omasta huoneesta tavaroita kaapeista säkkeihin ja pahvilaatikoihin. Jep, kantsii alottaa pakkaamaan vasta muuttopäivänä. Onneks en alottanut aiemmin, koska kerkesin ihan hyvin! Porukat tuli auttamaan pakettiautolla muutossa, ja täällä sitä uudessa asunnossa ollaan. Tavarat on vähän sikin sokin, mutta kohta taas aletaan purkamaan lisää tavaraa oikeille paikoilleen.


Matka ei ollut tähän pitkä, vain kaksi korttelia. Talon nimi on Valkeisen kulma, ja tuossahan tuo näköala Valkeisenlammelle on! :) Tässä on kolme erillistä huonetta, iso eteinen, wc/kylpyhuone ja keittiö. Kolmannen kerroksen kolmio ja nurkkahuoneisto. Mulla ja Ellillä on omat makuuhuoneet ja yhteisenä tilana olohuone. Ihanaa, että on kunnollinen hengailumesta, johon saa ruokailuryhmänkin mahtumaan helposti. 64 neliöö kahteen pekkaan, me likes! ♥

Nukuin viime yön uudessa asunnossa kuin tukki, ja lähipäivät menee aika lailla järjestellessä. Ensi viikolla käydään luultavasti ostamassa remppakamaa ja uudistetaan seinät jne. Ollaan molemmat odotettu, että päästään laittamaan tätä kodiksi! Ja pari reissua ikeaankaan ei tee varmaankaan pahaa ;) Huomenna mulla myös alkaa työt, joten blogin puolella saattaa olla vähän hiljaisempaa jonkin aikaa. Mulla on kuitenkin paljon postaamattomia kuvia reissuista, vapusta ja muusta, olkaas kuulolla kultamussukkaiset.


Vinkki: Kirjoita joka ikiseen pahvilaatikkoon ja muovipussiin mitä niissä on. Tulee muuten itku tavaroita etsiessä. Ja on helppo purkaa kamat takaisin oikeisiin laatikoihin.

4 kommenttia:

 1. Mihin meet töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopion keskustan hautikselle puutarhahommiin :)

   Poista
 2. No sehän on ihan kiva duuni, ei tarvii ainakaan sisällä kökkiä koko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei pääse väsy tulemaan kun ulkona touhuaa ja kunto pysyy yllä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥