Keittiön sisustus ♔

27.4.2015


Heipsistä moi. Viime viikko meni tosiaan reissuillessa, alkuviikosta olin Kiuruvedellä ja koko viikonlopun Jyväskylässä parhaan ystäväni Katren luona. Kuvia viime viikolta tykitän pikkuhiljaa tänne blogiin! :) Tulin eilen vasta klo 23 kotiin, ja nyt mua odottaa lattialla matkalaukku purkamista. Mikä kivempaa, pitäisi alkaa pakkaamaan muuttoa varten, joka siis tapahtuu tällä viikolla. Mun energiat ei jostain syystä nyt riitä mihinkään, mutta onneks oli valmiit kuvat tähän sisustuspostaukseen. 

Tämän tulevan ex-kämpän keittiö on pieni tilaihme, ja edellisessä sisustuspostauksessa on pohjapiirros, josta selventyy tän asunnon rakenne. Keittiö on pakko pitää siistinä ja mieluiten tiskittömänä, että siellä mahtuu esimerkiksi kokkaamaan kunnolla. Odotetaankin innolla muuttoa, koska keittiössä on paljon enemmän tilaa ja kaapistoja. 

Astiat ovat rekvisiittaa, mutta näkee kuinka hurjan tilava keittiön pöytä meillä on :D Hedelmät eivät oo, sillä meillä on aina hedelmäastia täynnä. Kaapissa oli itseasiassa puoli pussia appelsiineja vielä. Hedelmiä on helppo sisällyttää ruokavalioon, sillä niitä voi vetää aamu-, ilta- ja välipalaksi ihan siltään tai jogurtin, raejuuston ja myslin kanssa. Tai tehdä vaikkapa sokeritonta hedelmärahkaa.


Remppaan tämä asunto on siis menossa, ja keittiö onkin vanhanaikainen. Tästä tulee varmaan tosi kaunis asunto remontin jälkeen, mutta se kestää kesäkuusta syyskuun loppuun, eikä väliaikaisia asuntoja niin pitkäksi ajaksi ole missään tarjolla. Alla olevan tekstin tein itse akryyliväreillä jääkaapin oveen. Se näytti jotenkin tyhjältä. Ja lause on muutenkin merkitykseltään lähellä sydäntä! xd Viimeisenä kuvana vielä parveke.
4 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanan näköinen keittiö! :) Mulla on myös tosi pieni keittiö, mikä on välillä vähän haastavaa :D

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥