Answers

17.4.2015

Lempi jäätelömaku? Klassinen vanilja ♥

Lempi vaatekauppa? New Yorker, koska siellä on paljon erilaisia ja erityylisiä vaatteita, jotka eivät kulje normaalin massan mukana. Ennen oli Jim&Jill, mutta se lähti pois Kuopiosta. Sieltä löytyi aina jotain täydellistä päälle!

Lemppari kaupunki? En osaa sanoa, en luokittele kaupunkeja parhauden perusteella. Kaikissa on hyvät ja mahdollisesti huonot puolensa :)

Lemppari drinksusi? Tuorepuristettua appelsiinin ja sitruunan mehua + gin lemonia. Bueno!
On tulossa huikeet partyt ja sun pitää ostaa alkosta jotain herkkuu, mitä ostat? Valkoviinipullon tai grape lonkeroa, viina siideriin lantrattuna on myös hyvä vakio.

Voisitko mennä BB-taloon? Olishan se mukava kokemus, mutta telkkariin sieltä poimitaan kaikki draamat ja nolot jutut, joten ei kiitos :)

Entä rucolasta? Juu!

Ootko matkustellut ulkomailla? Missä? Kyllä olen. Unkari, Bulgaria, Virossa neljästi, Turkki, Kreikkassa kahdesti, Montenegro, Italia, Englanti, Vatikaani, Venäjällä kahdesti, Latvia, Saksa. Jep kaikki muut suomalaiset on käynyt Ruotsissa paitsi minä.
Mihin haet nyt keväällä? Pidän välivuoden.

Missä olet ollut kesätöissä ja millaisia töitä ne on ollu/ootko tykännyt? Puutarhatöissä yhden kesän, joka oli ihan jees, mutta pitkät päivät olivat rankkoja. Isosena rippileirillä oli hauskaa. Siivoojana huoltoasemalla oli rentoa ja se oli hyvä ensimmäinen virallinen työ. Puhelinmyynti yhtenä kesänä oli henkisesti tosi rankkaa. Yhtenä kesänä tein paljon geelikynsiä ja puutarhatöitä yksityiselle. Oon tehnyt myös monenlaisia parin päivän työjaksoja eri henkilöstönvuokrausfirmojen kautta.

Mikä sinusta tulee isona, mikä ala kiinnostaa? Ei harmainta hajua. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan :D

Mitä kirjoitit ja mitä tuloksia/alustavia tuloksia oot saanut? Lyhyt saksa C, pitkä matematiikka E, ruotsi M, biologia E, ja nyt kevään tuloksien alustavat ovat terveystieto L, äidinkieli E ja englanti E/L. Kirjoitin siis seitsemän yhteensä. 

Vinkkejä tulevalle abille? Suunnittele lukkarit ja opiskelun pituus oman jaksamisen ja ajankäytön/harrastuksien mukaan. Lukiosta saa kaiken irti jos osaa olla stressaamatta. Ota ihmeessä ylimääräisiäkin oppiaineita - lukiossa opiskeluhan on ilmaista!

Kauan menee aikaa meikata? Arkena 10-30 min ja juhlavampi meikki alle tunnissa. Saan hyvän juhlameikin tehtyä vartissakin, mutta meikkaaminen on mukavaa ja teen sen yleensä kaikessa rauhassa ja tarkasti :)

Kuljetko julkisilla paikoilla koskaan ilman meikkiä? Kauppaan ja salille silloin tällöin, mutta yleensä keskustaan näitä asioita hoitamaan mennessä vahvistan kulmiani ja laitan vähän väriä huuliin ja aurinkopuuteria kasvojen reunoille, etten säikäytä vastaantulijoita.

Miks näytät luonnossa ihan erille ku kuvissa? Pyrin laittamaan blogiin vain hyvälaatuisia kuvia enkä jokapäiväisiä sekundaselfieitä. Hyvissä kuvissa jenkkakahvat, kaksari ja mustat silmänaluset ei näy, koska laadukkaisiin kuviin vaaditaan hyvä valo ja oikea kuvakulma.Muokkaatko niitä sit paljonkin? Kuvan perusasiat (valotus, kontrasti, värit, rajaus jne..) kohdilleen, mutta en naamaani muokkaa.
Miten hoidat hiuksiasi? Käytän aina hoitoainetta vaikka en pesisi shampoolla. Laitan silloin tällöin hiusöljyä. En kauheasti panosta hiustenhoitoon, koska ne ovat hyvässä kunnossa pisimpien kaksihaaraisia lukuunottamatta.

Onks sulla pidennykset? Ei ole, olen pitkään kasvattanut omia.

Oliko sinulla tatuointeja tai lävistyksiä montako? Tatuoinnit molemmissa keskisormissa, kielikoru, napakoru, vasemmassa korvassa 3 korvista + rusto ja oikeassa 4 korvisreikää. 

Paljonko suurinpiirtei kulutat rahaa kuukaudessa? About 300, josta suurin osa ruokaan ja loput esimerkiksi penikkataudin hierontaan, ebay-ostoksiin tai vaatteisiin. Todella vaikea arvioida, koska summa vaihtelee kuukausittain, enkä laske mukaan vuokraa ja salimaksuja. 

Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? Why not, hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin siinä missä muutkin. Liiallisuuksien rajan kyllä kuitenkin tietää jokainen.

Kuinka monta kertaa olet seurustellut? Kolme.

Mitä pelkäät? En pelkää mitään konkreettista, niin kuin ötököitä tai ukkosta. Pelkään, jos tulevaisuuden suunnitelmat jotenkin kusee eikä elämää saa järjestykseen. Pelkään, että elämään vaikuttaa sattuma huonolla tavalla esimerkiksi läheisten kolarikuolemien kautta tai oman terveyden romahtaminen. En osaa pukea sanoiksi, mutta tiivistetysti en pelkää hirveästi mitään!


Pidätkö harrastuksista? Todellakin! ♥ Tykkään ja haluan ilmaista itseäni, ja siksi mulle tärkeitä harrastuksia ovat liikunta/tanssi/tankotanssi, valokuvaus, piirtäminen, bloggaaminen ynnä muut. Jos harrastus on mieluinen eikä pakkopullaa, nautin siitä täysin sydämin ja välillä siihen uppoudun täydessä flowssa. Nyt fm-dignoosin saatuani aion palata rakkaan tankotanssin pariin :)
Jos saisit yhden toivomuksen, mikä se olisi? Osaisin lentää tietenkin! Tai se, että saisi loppuelämän matkustella veloituksetta ympäri maailmaa.

Mikä on sun paras lapsuusmuisto? Perheen reissut ulkomaille ja yhteiset matkat ja tapahtumat jäi vahvimmin mieleen :)

Teetkö vielä geelikynsiä? Kyllä teen.

Mistä piirteistä tykkäät itsessäsi eniten? (ulkonäkö ja luonne) Ulkonäössä ehkä silmistä, hyvästä ihosta ja hiuksista. Luonteessa avoimuudesta ja huolettomuudesta, ja osaan välillä olla oikea ilopilleri. Apua, näiden keksiminen on vaikeaa!

4 kommenttia:

  1. Tätä oli kiva lukea :) haha ihanat noi kuvat <3!

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita sulla! :) tykkään sun tyylistä kirjottaa! :) jos kiinnostaa hiustenlaitto / diy / valokuvaaminen / sisustaminen / lapset, käy katsomassa: blogipaakari.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥