What to do when sick

16.3.2015

Hepskukkuuta! Viime viikko on onneks jo ohi. Puoltoista viikkoa sitten tulin kipeeks, ja maanantaina oli äidinkielen esseekoe. Oli ihan kauhee olo sitä esseetä vääntäessä, joten kävin seuraavana päivänä lääkärissä. Ja sielläpä oli virusperäinen nielutulehdus, eli oottamalla vaan paranee. Muutama päivä menikin keitto- ja pilttidieetillä, koska ei kärsinyt edes leipää niellä. Kuitenkin luin englannin yo-kokeeseen, joka oli perjantaina. Viikonlopun oon rentoutunut kavereiden kanssa ja nyt alkaa olla pöpö selätetty pientä yskää ja nuhaa lukuunottamatta. Justiin sopivasti kipeenä sillon kun ei pitäs. Ja vihdoinkin nyt kahden viikon jälkeen sain uuden koneen, niin voin tännekin kirjotella taas ahkerasti! :)


En kestä miten söpö tämä pikkuinen ihana pannu on. Ylisöpön ällöräkä pinkki ja niin kätevä. Pikkusia munakkaita ja lettuja on tosi helppo tehä! Tää on ostettu Tokmannista. 

Tämä viikko pitäis vielä tikistää terveystietoa lukien, kun perjantaina on siitä ylioppilaskokeet. Sitten on lukio ohi, neljään vuoteen eli hitaasti mutta varmasti ;D Haluaisin töitä jo heti kirjoitusten jälkeen, mutta ei täällä Kuopiossa ikinä mistään saa töitä kun haluaa... Noh, bloggaan ja treenaan usein, ja onhan se loma aina kivaa. Pitää uusi kämppäkin ettiä ja hyvällä lykyllä jo ensi kuussa muuttaa. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, piristykäähän auringosta ja keväästä!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥