@TAHKO

9.2.2015

Heipparallaa! Viikko siten kotiuduttiin Tahkolta. Tiistaina mentiin mun poikaystävän Tomin, isosiskon Kaisan ja iskän kanssa jo Tahkon kämpälle, koska tiedossa oli mainoskuvien ottamista. Tehtiin hurjan hyvää ruokaa pitkän lumessa rämpimisen jälkeen. Lumikenkäilykuvat on alempana :)

Perjantaina joukkoon liittyi pikkusisteri Elli ja äiti. Lauantaina lasketeltiin porukalla koko päivä, oli tosi hyvä keli kun oli vain pari astetta pakkasta ja uutta lunta oli parikytä senttiä rinteissä! Illalla katottiin porukalla leffaa ja käytiin Syvärin kunkussa yhillä. Meillä on perinteenä ollut varmaan 15 vuotta, että perheen kanssa varataan talvella mökki esim. Kolilta ja hiihdetään ja lasketellaan porukalla. Paras tapa viettää tärkeiden ihmisten kanssa aikaa ja poistaa kouluressiä ♥

Kuvat menee siis kuvatoimistoille myyntiin, joista ne voi päätyä ihan mihin tahansa mainokseen. Iskän kotisivut löydät täältä. Oli pilvinen keli harmi vaan, mutta tuli silti hyviä kuvia. Kiivettiin siis Tahkovuoren päälle, koska puut olivat kauniisti tykkylumen peitossa. Lumikenkäily on kyllä hurjan hyvää reippailuliikuntaa, kunhan muistaa laittaa pakkasella tarpeeksi päälle.


Mulla on huomisaamuna tiedossa englannin ylioppilaskuuntelu. Illalla onkin jotain tosi spesiaalia, johon liittyy julkkiksia ja bileet! ;D Pysykääs linjoilla, minä meen suihkuun ja venyttelen päivän treenien jäliltä!

Vinkki: Murskaa veitsellä vähän jalapenoja ja sekoita murska lihapulla- tai jauhelihapihvitaikinaan. Tulee makoisa tulinen säväys!

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥