Crisscross

24.2.2015

Perjantaina oli taas se päivä viikosta, kun piti (kuka muka käskee?) lähtee viihteelle. Oltiin taas kaveriporukalla tässä kämpällä alottelemassa ja käytiin baarikatua illemmalla kiertämässä. Viikolla mulle tuli e-baysta uudet lempileggingsit postissa ja ehdin jo niihin rakastua sen verran, että inspiroiduin kynnetkin tekemään tyyliin sopivaksi.

Leggingsit on kiiltävän valkeat ja niissä on printtinä mustia ristejä. Ihanan simppelit, mutta silti huomiota herättävät. Strechiä on tosi paljon ja ne pysyy päällä hyvin, eikä ne maksaneet kuin 7 euroa! Toivottavasti tulisi taas aurinkoiset kelit, niin saisin luonnonvalossa näkyvän holo -efektin näistä pöksyistä esille, ne eivät siis ole mattaa puuvillaa. Just niiin mua.


Kynsissä alimmat kaksi kerrosta ovat Kikon mustaa lakkaa. Ihan kynsinauhan viereen laitoin alle hopeista glitteriä ja vähän liukuna ginatrocot:n glitterlakkaa, jossa on monia eri kokoisia glittereitä. Nimettömiin kynsiliimalla ja timanteilla tein ristit, ja kaikkiin muihin sormiin laitoin juureen yhden timantin. Bling bling ja top coattina Rimmelin kirkas lakka.

Ennen tein paljon kynsilakoilla kaikkea kivoja manikyyrejä sun muita taideteoksia, tämä olikin poikkeus pitkästä aikaa. Mulla onkin puolikas muovikassillinen lakkoja tuolla lipastossa... Mitäs olette mieltä, pitäisikö tehdä esimerkiksi tutoriaaleja lakoilla? :)


Lauantaina käytiin Tomimurusen kanssa nepalilaisessa ravintolassa Mount Sherpassa syömässä. Olen siellä kerran ennen käynyt, ja voi herranjestas että todella mausteinen, täyteläinen nepalilainen tandooriruoka on ihanaa. Ravintola oli tosi kotoisasti sisustettu, ja palvelu oli hyvää ja nopeaa eikä ruokiakaan tarvinnut kauaa odottaa. Olen ulkomaisten ruokien ystävä ja kreikkalainen, turkkilainen, meksikolainen, kiinalainen, intialainen ja nepalilainen ovat ihan top ruokamaita. En kuitenkaan kovin tulisesta tykkää. Osaisinpa niitä itekin kunnolla kokata!

Vinkki: Lakkaa nikkelipäällysteiset sormukset kirkkaalla kynsilakalla. Hopean väri säilyy niissä huomattavasti pidempään. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥