Winter wonderland ❅

21.1.2015


Pääsin kotiin jo ennen yhtä, niin heti koppasin kameran kouraan ja kipaisin takasin ulos, vaikka nenä oli vielä ihan jäässä pyörämatkasta. Jo aamulla ulos astuessani näin, että joka puolelle oli yön aikana ilmestynyt kaunis kerros kuuraa. Pihan pyörät näyttivät ihan hylätyiltä pelkästään yhden yön jäljiltä, ja puut oli ihan valkoisia. Pyöräilin hymy naamalla kouluun ja harmittelin, kun aamulla ei ollut aikaa kuvata. 

Iskä oli sattumoisin käymässä Kuopiossa ja sillä oli kameravehkeet mukana. Tästä linkistä pääset iskän kotisivujen valokuvagalleriaan. Molemmilla oli heti kelin takia ajatus, että mennään tuohon painsadan metrin päähän Valkeisen lammelle kuvaamaan. Iskä otti musta sitten kuvia, kun olevinaan kuvailin kaikkea siellä, mistä osa näistä kuvistakin on otettu. Niitä kuvia postailen tänne parin päivän sisään! Aikaa oli vain tunti, koska aurinko ehti laskea, mutta siinä ajassa saatiin paljon hyviä kuvia ja minä varpaani jääkalikoiksi.
Vinkki: Jos sinulla on esim. polvista revityt farkut ja on hirvee pakkanen, leikkaa pitkiksiin reiät polvien kohdalle niin kukaan ei huomaa mamiksia.

10 kommenttia:

 1. Jestas sentään miten kauniita talvisia kuvia!! Selasin nämä varmaan 3 kertaa läpi ja tuntuu, että ihan kylmät väreet tulee! <3 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah pistähän patteria kovemmalle! Kiitos paljon :) ♥

   Poista
 2. Onpas ihania kuvia! Tuo viimeinen varsinkin <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :)
  Itselläkin oli tarkoitus mennä tänään kuvaamaan, mutta aurinko kerkesi laskea ennen kun kerkesin, mutta pitää tässä joku toinen päivä kokeilla uudelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi päivät pitenee koko ajan niin ehdit kuvata vielä valosan aikaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥