Dinner @Intro

22.1.2015


Hei kultamussukkaiseni ja tervetuloa uudet lukijat ♥ Älkää kertoko kellekään, että bloggaan nyt. Mun pitäis tällä hetkellä lukee ahkerasti terveystietoa ja tehdä sen kurssin tutkimusta, mutta mulla on ollu pitkä ja huono päivä tänään, niin haluan vähän aikaa kipata aivot narikkaan. Tänään aamulla klo 8:00 alkoi äidinkielen preliminääri, eli tehtiin samanlainen koe ja samanlaisissa olosuhteissa, kuin virallinen YO-äikkä tulee tapahtumaan. Heti kotiin päästyäni otin kameran messiin ja kävelin vauhdilla Valkeiselle napsimaan pari kuvaa taas noista talvisista maisemista, enkä niitä kuvia juuri ollenkaan ole muokannut. Sori, kuolette varmaan kyllästymiseen lähipäivinä näiden talvisten kuvien takia. Loppupäivä tässä on nenä kirjassa vierähtänyt.

Eilen illalla käytiin Tomin kanssa uudistuneessa Introssa syömässä, koska oli meidän kuukausipäivä. Meillä on jo tapana käydä ravintolassa, ja ollaankin jo aika monta Kuopion ravintolaa kierretty. Introssa on hintataso on 14-28 euroa per annos, mutta hintalaatusuhde on aika passeli. Söin siellä parhainta coleslaw -salaattia, mitä oon ikinä maistanut! Loppu ilta menikin sylikkäin sohvalla maatessa ja Once upon a time -sarjaa katsellessa. Vinkki: (valkoisen) Seinän tahrat ja kulumat saa peitettyä valkoisella akryylimaalilla, jota saa askartelu- ja kirjakaupoista. Hätätapauksessa toimii valkoinen kynsilakka.

8 kommenttia:

 1. Oltiin alkuviikosta Kuopiossa ja turistina halusin johonkin kivaan paikkaa syömään ja päädyttiin Sampoon :D Oli hauska paikka ja herkulliset annokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa! en ookkaan ite käyny siellä pitkään aikaan :)

   Poista
 2. Ai että miten ihana blogi! :) Juuri sellainen, mitä omasta blogistani haluan, tosin valoisampi.

  Muuten, laitatko kuvat postauksiisi bloggerin kautta, kun ovat noin hyvälaatuisia? Itellä ne jostain syystä tuppaa tulemaan tosi huonolaatuisina, vaikka aluksi koneella näyttävät ihan hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥
   Joo bloggerin kautta lisään. Teen ne photoshopilla, niin mieluummin lataan ne koneelta bloggerin kautta kun mistään muualta, laatu pysyy kyl hyvänä! :)

   Poista
 3. Ihanan raikas, pirteä ja yksinkertainen ulkoasu sun blogilla! Kuvatkin sopivan kokoisia ja selkeitä. Jään ehdottomasti seurailemaan :)

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi miten ihania kuvia osaat ottaa<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥