JKL ♥

4.12.2014Viime perjantaina menin ystäväni Katren luokse Jyväskylään. Ei oltu pariin kuukauteen nähty, joten olin koko viikonlopun siellä. Perjantai-iltana oli vuorossa Ready Set Polen eli tankotanssistudion 3-vuotissynttärit! Oon harrastanut tankotanssia Kuopion RSP:llä, mutta en ollut koskaan päässyt käymään Jyväskylän päässä. Tankosali on paljon isompi ja tankojakin on enemmän kuin Kuopiossa. 

Ohjelmassa oli paljon esityksiä eri ryhmiltä ja ohjaajilta. Ne oli tosi hienoja, ja ai että alko tehdä mieli tankoon... Ennen ensimmäistä numeroa mulla valu pari kyyneltä pitkin poskia, kun muistelin tätä 8 kuukauden reenitaukoa ja miten ihana laji tankotanssi on. Jospa tervehtysin ja pääsisin takasin tangon pariin. 


Katre tanssii vasemmanpuolimmaisena punapäänä. 
 Ja kyllä vaan naisiltakin irtoo human flag ja iron-X ihan kevyesti!

fab

Perjantai-iltana oltiin Katren luona sen parin kaverin kanssa ja kikateltiin aamuyöhön asti katsoen youtubesta jotain hölmöjä videoita. Lauantaiaamuna oltiin jo hyvissä ajoin hereillä, sillä klo 12 alkoi Lutakossa rock-kirppis. Nappasin sieltä mukaani ihanan villakangastakin 8 eurolla! Valitettavasti siitä ei ole kuvaaaaaa. Käytiin Maxxi buffetissa syömässä 8 eurolla niin paljon kuin haluttiin, ja shoppailtiin. Illalla olikin vuorossa baarikierros. Mentiin Katseeseen, ja oltiin lähinnä poppipuolella koko yö. Juotiin porukalla ja mä vedin pelkkiä shotteja hihii. Oli tosi hauskaa ja kun lähdettiin, käytiin hakemassa kiinalaista ruokaa mukaan, voi että se oli hyvää! Pitäis Kuopiossakin olla noutokinukki, olisin vakioasiakas.Sunnuntaina bussi kotiin lähti 13:30. Olin Kuopiossa neljän aikaan ja kotiin tulin ihan tosi nälkäsenä ja kylmissään. Siellä mua ootti kimppu pinkkejä ruusuja, valmis ruoka ja Tomi! ♥ Voisko olla parempaa!


Vinkki: Kannattaa hyödyntää kaikki ilmaiset avajaiset ja muut juhlat. Kulttuuri on hyvästä, saa ilmaista ruokaa ja voi jäädä koukkuun uuteen lajiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥