Half naked

19.12.2014


Tämä pu(o)liks meikattu -haaste oli pari kuukautta sitten valloillaan, mutta nyt kipeenä kotona sain inspiraation toteuttaa tämänkin vihdoin. En mennyt kouluun, vaan tein kotona esseitä koneella. Mulla on kuumetta ja hirveen ällö olo, mutta eiköhän se illan mittaa ja pullon tyhjetessä mene ohi!

Mulla on melkeen kaikki ripsenpidennykset lähtenyt jo, ja otan ne jouluksi kokonaan pois. Siksi vasemmassa silmässä näyttää olevan ripsaria, mutta ne on vaan 15 ripseä! Ja luonnollisesti kulmakarvojeni väri on hiukkasen vaaleampi, koska värjäsin ne muutama viikko sitten vähän tummemman ruskeaksi. 

Meikkivoiteena sekoitan Lumenen Natural Core 12 ja 13 sävyjä, eikä se eroa juurikaan omasta ihon sävystäni. Iho on onneksi hyvässä kunnossa, joten peittävää meikkivoiteen ei tarvitse olla. Huuliin laitan aina aivan vähäsen punaa. Hiuksien alta ei kovin hyvin näy, että teen aurinkopuuterilla vielä varjostukset ja kehystykset kasvoihin. Laitoin hieman arkimeikkiä tummemman sotamaalin tällä kertaa.


Vinkki: Jos ihosi on kuiva, levitä kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen laittoa. Kuivat kohdat eivät erotu eikä niihin keräänny liikaa voidetta.

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin kaunis ilman meikkiä! Mun mielestä kauniimpi meikittä :)

  VastaaPoista
 2. Sori nyt olen pettynyt, odotin oikeita nakukuvia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiii! xd muuten joo, mutta tän pitäs olla alaikäsiltä suojattu blogi :D

   Poista
 3. Oot kyllä tosi kaunis! Ja ihan ilmankin meikkiä :)

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä ihan mielettömän kaunis meikillä ja meikittä! :-)

  http://kiialexandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥