Beauty icons

16.12.2014


Kauheusihanteista kauneuteen... Sitä joka kerta järkyttyy, kun näkee artikkelin julkkisten nuoruusvuosista ja päätyy googlailemaan before & after kuvia. Yläpuolella on miljonääri Dan Bilzerian, josta on tullut elämäntapansa takia maskuliinisuuden ikoni. Mitä rahalla saa aikaan omalle pärställe? Ja siihen photoshop lisättynä alkaa kuvat olemaan melko epäluotettavia. Sitten nuoret selaavat innoissaan nettiä ja näkevät satoja kuvia idoleistaan, jotka alunperin olivat tavan talliaisia. Näitä kuvia verrataan omaan peilikuvaan ja lopputulos ei ole hyvä.Tämä ei nyt enää liity yläpuolella oleviin kuviin, mutta mun itsetunto on laskenut jonkin verran siitä lähtien, kun oon joutunut pitämään taukoa tankotanssista ja muistakin reeneistä. Tätä on kestänyt jo huimat 8 kuukautta. Lihasta on lähtenyt ja rasvaa on tullut. Lempifarkkuni eivät istu enää niin hyvin vyötäröltä. Yhtenä iltana istuin meikittä, hiukset märkänä ja sekaisin ja mahdollisimman epäedustavana ilman pyyhettä ja Tomi sanoi sängyllä, että näytätpä kauniilta. Jokainen tarvitsisi tämmösen pienen tomin sanomaan joka päivä, että olet kaunis omana itsenäsi.

Haittaako se muita jos jonkun vyötärölle on tullut pari senttiä lisää? Ei. Muita ei haittaa millään tavalla sinun ulkonäkösi. Kukaan ei ajattele, että tuo ei kyllä ehtinyt aamulla laittamaan hiuksiaan niin hyvin kuin eilen. Ketään ei haittaa, ettet ole barbin mitoissa, koska he ajattelevat niin ainoastaan itsestään. Kukaan ei huomaa "haittojasi" paitsi sinä itse.Barbie keskimääräisennuoren naisen mitoissa.

Näihin asioihin ottaa kantaa sivusto Stop the beauty madness. Kannattaa ihmeessä käydä kurkkaamassa, pistää nimittäin pohtimaan.


2 kommenttia:

  1. Tuskin se haittaa jos vähän tulee kiloja, parempi se kuin joku tikku. Vai suako haittaa ettet ole ihanan laiha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tässä postauksessa millään tavalla ihannoi laihaa, en yhtään edes ole sitä mieltä. Mua vaan harmittaa kun en voi tehdä asialle mitään, koska joka paikkaan sattuu.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥