Dark winter

12.11.2014


Kohta on marraskuun puoliväli ja ulkona sataa vettä ja on plussaa. Missä lumi? :( Olisi edes pari senttiä lunta ja pari astetta pakkasta, niin ei olis niin kauheen pimmeetä. Ei oo iltaisin kovin virkee olo, kun päivässä on niin vähän valoisia tunteja. Kaiken lisäks sain eilen taas punasella kolmiolla varustettuja lihasrelaksantteja, niin olo on kuin ois talviunilta herännyt. Onneksi tänään on vain tunti koulua, niin ei tarvii pelätä, etä nukahan pää pulpettiin.

Ekat joulukarkit tuli kauppoihin jo lokakuun alussa. En siis ole yhtään niitä ostanut, mutta Tomin kanssa ollaan glögin suurkuluttajia. Tällä viikolla teen varmasti joku päivä joulutorttuja.


Nämä liekkien kuvat on leivinuunista. Monta tonnia painava kivikasa, joka pysyy pitkään lämpimänä. Se on ehkä yks parhaimmista asioista talvella, kun tulee ulkoa kylmästä ja voi mennä uunin kylkeen lämmittelemään. Vinkki: Joulutorttutaikinasta saa ihan mahtavia pasteijoita, kun laittaa täytteeksi esim. kinkkua tai jauhelihaa.

2 kommenttia:

  1. Vieläkö pohkeet vihoittelee? :< Pitäskö ne lihaskalvot avata kirurgisesti..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vihottelee :( Tuotakin vaihtoehtoo oon miettiny, mutta nyt on lähete reumalääkärille, että ootellaan mitä siellä sit sanotaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥