Autumn is a second spring when every leaf is a flower

22.10.2014


Tänään musta purkitettiin taas monta pötkylää verta. Siitä on yli puol vuotta, 3 labrakäyntiä ja yli kymmenen lääkärikäyntiä, kun ekan kerran kävin ammattilaisille kertomassa käsissä olevista kivuista. Puol vuotta edellisestä tankotanssitunnista. Puol vuotta edellisestä kokovartalopuntista. Pohkeet on olleet niin kipeenä, etten pääse välillä kyykystä ylös kun vihloo. Millonkohan tähän tulis vähän selkoo?

Mutta joo. Otin pipon, toppatakin, kameran ja termospullollisen teetä messiin ja terveyskeskukselta lähdin Väinölänniemelle. Vänäri on aina kaunis paikka, oli sitten puol metriä mutaa, lunta tai auringonottajia. Tämmöstä keliä rakastan syksyssä eniten, aurinko saa keltaiset lehdet ja sinisen taivaan sopimaan toisiinsa.Olisin ottanut pari muutakin linssiä tämän perus 18-55mm lisäksi, mutta tiesin, että sormet on jääkalikkana kuitenkin enkä jaksa vaihtaa. Kuvasin nämäkin kaikki lapaset kädessä, ihan hyvin onnistui vaikka nappulat oli vähän hakusessa! Oon tosi laiska ottamaan esimerkiksi jalustaa ikinä mihinkään mukaan. Harmi, sillä aalloista olisi saanut ihania gifejä ja rannasta panoraman. Se kolmijalka on vaan hirmuisen iso ja painava, kun pyörällä sotkee menemään.
Nämä heinikkokuvat otin niin, että laitoin kameran tarkennuksen manuaalilla mahdollisimman lähelle ja tunkasin kameran jäätyneeseen pusikkoon ja randomilla otin kuvia. Oli sen verran kylmä ettei tehnyt mieli ryömiä pöpeliköissä ja jäätyneellä hietikolla.
Vinkki: Laita kengät lämmintä patteria (tai pöndet: uuninkylkeä) vasten ennen kuin lähdet ulos. Pysyy varpaat lämpimänä matkan ajan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥