Vehmersalmi on sienien maa eiku

11.7.2014


Tiistaina mentiin pikkusysterin Ellin kanssa porukoille Vehmeriin. Vaihteeks herkullista rilliruokaa piti syyä. Paistettiin ananaksia ja paprikaa, joille tein lisukkeeks ketsuppia hyvällä reseptillä. Kalkkunaleike uppos hyvin valkosipuli-grillivoilla ja pippurijuustolla. Omasta maasta salaatti meni alas tsatsikin kanssa. Juu kyllä, masu tuli täyteen! ♥

Mentiin Millibaarin biitsille omaa hanuria rillaamaan auringossa loppuillaks. Vesi on yllättävän nopeesti lämmenyt (hyvä niin) ja uitiinki monta kertaa. Tämmösinä kun kelit pysyis loppukesän niin olis aika herkkua!


Keskiviikkona lähettiin paatilla putputtelemaan Vehmeristä kohti Kuopiota. Tietä pitkin 50 kilsaa mutta vesiteitse parikymmentä. Satuttiin just sopivaan aikaan, nimittäin edessä ja takana oli hirvee ukkosrintama ja me päästiin niiden välistä kuivina kaapuntiin.

Onko parempaa, kun syödä hyvää ruokaa ja mennä sitten paatin katolle ottamaan biksut päällä aurinkoo, kun mukava tuulenvire käy ajellessa ja aaltojen liplatus keulaa vasten kuuluu? Ei ainakaan heti tuu mieleen. Penskana oltiin tosi paljon vesillä, mentiin paatilla saareen ja oltiin muutama yö uimassa, korttia pelaamassa ja kallioilla leikkimässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥