Rainy days are gone

8.7.2014


Heips! Vihdoinkin tuli kunnon kesäkelit ♥ Sen kunniaks voisin nämä viime viikon sadekelin kuvat tänne laittaa. Käytiin Vehmerissä, ja oli raikas sateinen aamu. Joka paikassa oli pieniä helmen näköisiä pisaroita ja menin ihan peruslinssillä 18-55mm kuvaamaan. Olin aika litimärkä kun tulin takasin sisälle, kameran kanssa heinikossa vääntelehtiminen ja alhaalta päin kuvien ottaminen on niin mukavaa. Ehkä oli lievää sarkasmia, mutta oikeesti se on kivaa!Harmi, etten isin makroo älynnyt lainata. Sillä ois saanu tosi kivoja kuvia pelkästään noista pisaroista, joista koko maailma näkyy ylösalaisin. 18-55mm ei kovin paljoo kärsi rajata pelkästään noihin pisaroihin nimittäin.

Kyllä tänne yks kesäkuva on pakko laittaa. Käytiin eilen Kirveslahdessa biitsillä kinkkua rillaamassa (lue: ottaa aurinkoo) ja uimassa. Yllättävän nopeesti on vesi lämmennyt, vaikka muutaman päivän ollut vasta kuuma keli. Illalla käytiin hakemassa ihan törkeesti ruokaa ja grillattiin ja syötiin kaikki. Käytiin vielä illalla saunassa. Kyllä kelpas kultsin kainaloon nukahtaa! ♥


Vinkki: Jos tykkäät syödä pihvejä, etsi kaupasta grillivoi. Semmonen pieni pötkylä, joka on maustettua voita. Maistuu taivaalliselta minkä tahansa paistetun kanssa!

4 kommenttia:

  1. Toinen miten saa helvetin hyvää grillivoita, nii anna voin lämmetä pehmeeks huoneenlämmössä, laita kulhoon erilaisten mausteiden ja suolan kanssa, laita massa folion päälle ja kääri rullalle. Laita rulla pakkaseen ja anna jähmettyä, very jami wit steiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattelin itseasiassa jonkun ton tapasen reseptim testata ja tänne blogii pistää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥