Mansikkakarnevaalit!

13.7.2014


Heipsutirallaa! Perjantaina ja lauantaina oli Suonenjoella mansikkakarnevaalit. Meinaa siis festareita, jonne pääsee ilmaseks festarialueelle sisään ja ulkopuolella on tosi paljon nuoria viettämässä iltaa. Suonenjoella on siis hirveen paljon mansikkapeltoo ja siks siellä mansikkipippalot kerran vuoteen onkin.

Mentiin porukalla täältä Kuopiosta perjantaina sinne ja paljon siellä tuliki tuttuja vastaan. Harmi, että samaan aikaan on myös Ilosaari, Oluset ja suomipopfestarit, että aika paljon kavereita niihinkin meni.

 farkut H&M    paita H&M    farkkuliivi Lindex
Perjantain pääesiintyjä oli Petri Nygård. Näin sen viimeks livenä pari vuotta sitten rock cockissa. Sama show ja sama isorömpsänen eukko lavan katolla. Kummasti muistin vanhoista biiseistä kaikki sanat ulkoo, joita joskus muutama vuosi sitten viimeks kuunnellu!

Jäätiin puolen yön aikaan anniskelualueelle kavereiden kanssa. Olin ite ihan selvillä vesillä ja juomatta, kun kolmilääkkekuuria vielä napsin. Tutustuin mukaviin uusiin ihmisiin ja meno oli hyvä, vaikka oli ihan helevetin kylmä joskus kahen aikaan. Siitäpä lähettiin ajelemaan Kuopioo päin nukkumaan.Lauantaina tultiin taas vähän eri miehityksellä mansikkafestareita vallottamaan. Oli törkeen hyvä keli taas, melkeen tyyni ja aurinko paisto. Mentiin laitureille istumaan.


 Tuo sulonen hevilettinen pikkupoika kävi keräämässä meidän pullot! ♥


 Kaveri veti bäkkärin kymmenestä metristä!

 farkut Seppälä    paita Fiorella

Istuskeltiin siellä sun täällä alueen ulkopuolella ja istuttiin iltaa porukalla. Eipä vois kesäiltoja kovin paljoo rennommin vietellä. Tuolla oli vielä tosi rentoo olla, koska poliiseja tai järkkäreitä ei ollu alueen ulkopuolella. Esimerkiks Rock cockissa ulkopuolella ei saa tyyliin ees istua nurmikolla jos jollain porukasta on kalja kädessä. Ei siellä siis mitään levottomuksia ollutkaan vaan sulassa sovussa eri paikkakuntien nuoria siellä vilisi.

Illalla soitti vielä Mamba. Käytiin nopeesti sekin vilaseen ja lähettiin ennen puoltayötä Kuopioon ajelemaan. Mentiin Jynkkään porukalla aikaa tappamaan ennen kun kello oli kolme ja alko nukuttaa. Mansikkaista ja rentoo kesää evrivan! ♥


P.S. Lähetään Katren kanssa huomenna viikoks Tallinnaan niin musta ei kuulu seuraavan kerran kun ens viikolla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥